Mexican fra Findus

I samme slengen som jeg kjøpte de forskjellige burgerne fra Findus her forleden, græbbet jeg med meg en pose av deres nye pose Mexican fra frysedisken. Dette er en slags tex-mex inspirert pytt-i-panne som skal serveres med guacamole, rømme og tortilla.

Tenkte den neppe kunne erstatte fredags taco’n, men var uansett verdt et forsøk. Jeg er alltid åpen for nye forslag til hurtigmiddager til de dagene da døgnet i utgangspunktet har alt for få timer.

Det luktet veldig taco da jeg åpnet posen med det frosne innholdet.
Kjente at jeg ble litt skeptisk – ville den være for sterk for de små?

Blandingen inneholder masse gul ris, noen ganske store kyllingbiter, mais, paprika, røde bønner og løk. Det gikk raskt å varme opp og så var det bare å smake. Eldstejenta likte det veldig godt. Blandingen var absolutt ikke så sterk som jeg fryktet ut fra lukten, men smakte tex-mex på en mild og fin måte.

Jeg synes risen dominerte litt mye og kyllingbitene var litt for store. Det er jo alltid for lite kjøtt i slike blandinger, så her hadde det vært smartere av Findus å bruke litt flere, og heller mindre kyllingbiter. Det kunne godt vært litt flere bønner også. Men totalt sett var dette en helt OK blanding sammen med lefser, rømme og guacamole. Glemte tyvärr å ta bilde da vi satt og spiste. 🙁

Blir nok ikke noe vi kommer til å kjøpe regelmessig, men utelukker definitivt ikke gjenkjøp for å få litt variasjon innimellom.

Noen andre som har smakt denne mixen?

(Mmm, kjenner at jeg egentlig får lyst på et ordentlig tex-mex måltid her jeg sitter og skriver…  Med masse digg tilbehør;  rømme, cheddar, guacomole, pico de gallo, salsa osv.  Sikkle, sikle… 😛 )

6 thoughts on “Mexican fra Findus”

  1. Der minnet du meg på en halv pose paella i frysen! Den duger jo, tror jeg handlet da jeg var syk en gang. Krever minimalt innsats. MEN jeg synes disse posene har altfor mye ris i seg, det metter ikke nok synes jeg, mer kjøtt og grønnsaker, ja takk!!! Og denne posen var virkelig ikke annerledes, ser jeg.

  2. Jeg har noen ganger laget taco gryte fra Toro, når tiden er litt knapp. Barna elsker taco og nachos etc. (helt normale barn med andre ord 🙂 ). Hva er best av frossenblandingen og Toro posen?

    1. Har faktisk ikke prøvd akkurat den Toroposen, synes de har så innmari salt mat.
      Men kanskje du kan smake på frossenvarianten og fortelle meg hvilken som er best? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.