Dagligvarebloggen

Kyllingfilet med Salt & Pepper fra Prior

På lørdag var de faktisk utsolgt for grillet kylling på Meny! Som en følge var det tilnærmet tomt for nesten alt av rå, fersk kylling også, så jeg måtte litt småsnurt kjøpe ei pakke med ferdigmarinert og krydret kylling. Nærmere bestemt Kyllingfilet Salt & Pepper fra Prior. I utgangspunktet er det jo helt OK å kjøpe slik kylling, men jeg har en fiks ide om at det er mye dyrere enn ubehandlet kylling, og ikke minst litt unødvendig… Salt og pepper har jeg i skapet sjøl…

Men kyllingen var ordentlig god den. Jeg kjente tydelig peppersmaken her, og kjøttet var saftig og godt. Det satte en fin, dog litt annerledes enn planlagt smak i salaten vår. Kanskje det til og med blir gjenkjøp? Tror den hadde egnet seg godt til grilling faktisk, må kanskje prøve det i løpet av sesongen?

Hva med dere? Pleier dere å krydre og marinere kjøttet selv?
Eller duger ferdigkrydrede varianter?

 

14 Responses to Kyllingfilet med Salt & Pepper fra Prior

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.