Kyllingfilet med Salt & Pepper fra Prior

På lørdag var de faktisk utsolgt for grillet kylling på Meny! Som en følge var det tilnærmet tomt for nesten alt av rå, fersk kylling også, så jeg måtte litt småsnurt kjøpe ei pakke med ferdigmarinert og krydret kylling. Nærmere bestemt Kyllingfilet Salt & Pepper fra Prior. I utgangspunktet er det jo helt OK å kjøpe slik kylling, men jeg har en fiks ide om at det er mye dyrere enn ubehandlet kylling, og ikke minst litt unødvendig… Salt og pepper har jeg i skapet sjøl…

Men kyllingen var ordentlig god den. Jeg kjente tydelig peppersmaken her, og kjøttet var saftig og godt. Det satte en fin, dog litt annerledes enn planlagt smak i salaten vår. Kanskje det til og med blir gjenkjøp? Tror den hadde egnet seg godt til grilling faktisk, må kanskje prøve det i løpet av sesongen?

Hva med dere? Pleier dere å krydre og marinere kjøttet selv?
Eller duger ferdigkrydrede varianter?

 

14 thoughts on “Kyllingfilet med Salt & Pepper fra Prior”

  1. Det er som du sier… Salt og pepper har jeg i skapet sjøl. :)Og god marinade er jo så enkelt å lage selv også. Ikke minst så vet man hva som er i den!

  2. Jeg gjør nok det ja:0) Men av og til er ferdigmarinert godt og freit, som flintstek f.eks. Den pleier jeg faktisk kjøpe marinert!
    God St.hans og grattis:0) Grill en hjerteformet kotelett og kos dere;0)

    1. Der går jeg også for ferdigmarinert, men kylling og fisk fikser jeg sjæl. Men for all del, aldri noe galt i å prøve ferdigvariantene!

  3. Hei! Har sett igjennom store deler av bloggen din nå,og må bare si at jeg liker konseptet! Fortsett med det gode arbeidet! En ny følger her!:)

    1. Heisann, – så hyggelig. Jepp, skal fortsette jeg. Er jo massevis av varer som må testes og skrives om! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.