Gulost med mer smak fra Synnøve Finden

Et kjapt lite innlegg om en ost.

Vi er storforbrukere av gulost her i familien, og jeg synes det er veldig okay med litt variasjon til den vanlige Norvegiaen innimellom.  Dere leste kanskje innlegget mitt om Fyldig Norvegia i februar, som var ganske okay, og nå har jeg testet Synnøves utvalgte Gulost med mer smak.  (Hmm, er det skikkleig in å kalle produktene sine for noens utvlagte om dagen?)

Den fikk en litt skjev start hos meg siden emballasjen røk da jeg åpnet den første gang. Søørn, da blir den vanskeligere å pakke inn igjen og lettere tørr, tenkte jeg litt småirritert. Hmm, plastikken var ganske tynn ja. Men osten var riktig god den. 😛 Den er mjukere i konsistensen enn Norvegiaen og det gjør at den blir litt mer grisete og rufsete på kantene etter at den har vært i bruk en liten stund. (Altså ikke det mest praktisk med en ivrig og selvhjulpen 6-åring i hus…)

Faktisk så minner konsistensen man kjenner i munnen, og ettersmaken litt mer om slike mykoster som f.eks Brie. Men bare litt altså. Mmmm, godt! Smaken i seg selv er som «vanlig» gulost, men tydeligere, litt sterkere og fyldigere. Så det er riktig å si «mer smak».

Både mann og barn spiste av den uten å rynke på nesa, men jeg tviler litt på om det blir gjenkjøp. Og det er faktisk pga konsistensen og at det ble så mye griseri og rasp på kantene.
Men kanskje på en god dag? 😛

Hva med dere? Smakt? Er det viktig med ryddige oster ?

3 thoughts on “Gulost med mer smak fra Synnøve Finden”

  1. Jeg tenkte ikke på at den var ny, mener det var en sånn jeg drog med i skivet form. Og den dugde jo fint, jeg er i grunn ganske så lei smakløs gulost og syntes den var god, så det må jo bety mer smak 😛 haha.

    Jeg skal ikke si noe om ryddige oster da jeg spiser ting som brie og blåmugg og ridderost, men det er jo bedre med en praktisk ost da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.