Deodoranter fra Hollyfoot

Jeg tør påstå at det er et udiskutabelt faktum; å bruke sokker i sommersko og sandaler er ikke pent! Jaiks. Jeg er i hvertfall veldig glad i gå barbeint i alle slags sko hele sommerhalvåret, og vet at mange andre også har det sånn. Men når vi tripper sokkeløse rundt i sommerskoene, sandalene eller pumpsene våre i varmen, kan det utvikle seg noen heller uheldige odører. For å si det litt diskret, he-he. 😛

Heldigvis finnes det hjelpende produkter, og nå har jeg prøvd både Fotdeodorant og Skodeodorant fra Hollyfoot.

Jeg har et par sommersko fra Skechers som jeg er veldig glad i. Tar dem fram hver vår, og gremmes over at de ikke akkurat lukter «nye sko» nedi. Huh… Men de er så gode, og de passer til så mye, så jeg får meg ikke til å kaste dem.

Mine kjære, gamle, stinkende sko

Så forrige uke sprayet jeg dem med denne skodeoen, og jeg er foreløpig veldig fornøyd med duften. Den lukter faktisk veldig som bær og frukt, (- jeg ble litt overrasket etter første dusj kan man si,) men det er altså så langt fra inneklemte tær som man kommer. Og etter å ha gått litt barbeint i skoene sitter lukten der ganske så diskret enda. Puh, så slipper man at det er flaut å ta av seg skoene i sommervarmen. Flott at den virker på gamle sko også – ikke bare nye som ikke er innsvettede enda, he-he. NB! Sprayen trenger litt tid på å tørke, så spray i god tid før du skal ut av huset. I følge Hollyfoot inneholder den «naturlige antibakterielle og antiseptiske essensielle oljer og botaniske ekstrakter», og den inneholder ikke parabener eller aluminium. De sier at man skal spraye skoen hver dag, -det kommer vel an på bruken og hvor mye man svetter på føttene 😀

 

Har også prøvd Fotdeodoranten fra Hollyfoot, og den har en helt annen lukt. Kanskje mer som man forventer at et fotprodukt skal lukte; litt fotpleiesalong og mild, litt salt, standard fotpleieproduktlukt. -Hjæælp for et langt ord. (Minner faktisk veldig om duften på en del Dermalogicaprodukter.) Dette er også en ganske våt spray, så man må ha tid til å la den også tørke før man skal rushe av gårde ut døren. Denne er heldigvis også uten parabener og alkohol.

Så langt har jeg vært veldig fornøyd, men skulle som sagt ønske at den var litt «tørrere» i konsistensen /at den tørket fortere. Er imidlertid ganske sikker på at sprayene blir flittig brukt utover sommer’n.

Dere som leser bloggen min fast vet jo at jeg er veldig pro nettshopping, og begge disse kan man altså bestille fra Hollyfoot.com, en norsk side. We like!
(Så forresten at de nå hadde fått gratis frakt på ordre over kr 200,- We like dette også!)

 

Og folkens, jeg har prøvd flere andre av produktene derfra også, blant annet deres magiske Fotpleieposer Velvet foot! Og Wow sier jeg bare. Følg med  – innlegg kommer om noen dager når resultatet er helt klart. Men jeg kan røpe at det virker lovende!

Hvorden er det med dere?
Er dere flinke til å ta vare på føttene deres? 😛

 Disse produktene har jeg fått tilsendt for testing

8 thoughts on “Deodoranter fra Hollyfoot”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.