Dagligvarebloggen

Traktor grom paprika fra Kims

I min jakt etter gode paprikavarianter (ref innlegget under), har jeg nå testet ut ev av vårens nykommere fra Kims. Nemlig Traktor Grom paprika. He-he, artig navn må jeg si. -Det er en litt landlig schwung over det, man får assosiasjoner til en grepa neve potetgull. Robust, ikke noe pinglete greier. Good!
Dette er en bølget (eller rifla som de kaller det selv), naturchips med paprikasmak. Og det er jo faktisk noe jeg har etterlyst veldig lenge. Bølget chips med paprikasmak. Hurra for Kims!

Synes den var god. Smakte slik paprikapotetgull skal smake, og jeg kan tenke meg at den hadde vært helt perfekt sammen med dipp. Må prøve det neste gang trur jeg. Konsistensen her var veldig sprø, nesten litt vel mye, men bare nesten. Skikkelig knusprig og knasende. Den var helt mørk orange, men mild og snill i smaken for det. Mannen syntes den var veldig god, så jeg måtte være ganske rask for å få min del, he-he 🙂

Her blir det nok gjenkjøp kjenner jeg 😛 Noen som lar seg friste?

Pris: Kr 27,90 på Meny

11 Responses to Traktor grom paprika fra Kims

 • Jeg smakte en med noe chili. Den var ikke noe god…

  • Jeg skal prøve den til helga 🙂 -Kanskje du liker den om noen måneder igjen? 😉

 • SV: Jeg sier også NOT 🙂

 • Likte både denne og den med chili veldig godt! Håper denne varianten med paprika blir værende da! 😉 Selv savner jeg Maarud Gourmet-chipsen med paprika, den var god den!

  • Har ikke smakt på den med Chilli enda, men den står for tur til helgen. Ja, gourmetchipsen hadde jeg glemt. Den var slett ikke dum 🙂

 • Paprikachips har alltid vært favoritt hos meg, men hvilket merke har jeg ikke tenkt så mye over. Blir liksom det gode gamle:) Sikkert Maarud eller Kims eller no… :o)

  MEN så kjøpte jeg en ny en på anbefaling fra en venninne, med baconsmak. Rifla, tjukke skiver i en brun pose. Ny favoritt her! Og siden jeg ikke spise chips så ofte så blir det ekstra godt!

  • Du mener nok Proviant med Bacon fra Maarud- og jeg er helt enig. Den er fantastisk og en av mine favoritter også! Kom i mai i fjor den. 🙂

 • åh, den så god ut 🙂 er den helt ny i dag ? har aldri sett den før 😉

 • Kunne ikke du lage en topp 10 produkter som du sverger til? Hadde vært litt artig det og 🙂

  • Jo det hadde vært moro. Skal prøve å tenke ut litt, men det er neimen ikke lett å velge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.