Taffelsticks fra Maarud

Oppdaget denne posen med Taffelsticks fra Maarud på butikken for over tre uker siden, men har ikke rukket å smake på den før nå. Utrolig at man har det for travelt for nytt snacks!

Jeg er veldig glad i Potet Sticks’en til Kims, så selvfølgelig ble jeg spent på om Maarud har klart å komme med et likeverdig produkt. Eller et enda bedre et!

Synes egentlig posen var litt stusselig. Kom igjen a Maarud, dere kan bedre enn dette?
Jaja, man skal som kjent ikke skue hunden på hårene, så sticksene kan jo være supre selv om innpakningen var litt «billig».

Ble jo veldig skuffet da jeg smakte på «Potetstikksen» med salt fra Sørlandschips tidligere i vår, men har enda ikke smakt varianten deres med Bacon. Bare den med salt. Har faktisk bare sett baconvarianten på Narvesen på Gardermoen, men kjøpte ikke med meg derfra. Noen som vet om en butikk som selger den? Er klar for å gi den en sjanse altså.

Men tibake til Maarud sin variant da.
Hmm, dette smakte veeeldig likt Kims Potet Sticks altså. Altså godt. 🙂 Samtidig er det noe bitte litt tynnere, enklere og smalere med smaken her. De fyller ikke munnen på helt samme måte og det sitter igjen litt mer smak av potet oppe i ganen etter at man er ferdig med å tygge. Men ikke mye. Store forskjellen er det virkelig ikke. (Min kjære mann kjente ikke forskjell) Denne kjennes også en liten promille mer syrlig eller fruktig eller hva man skal kalle det i munnen, kinnene og tennen etter at man har svelget. Hvis man kan bruke den betegnelsen om knasende snacks. Finner ingen andre, gode ord. Og har jeg lyst på Sticks en dag og de ikke har Kims sin, kan jeg veldig gjerne kjøpe denne. Allikevel er jeg fristet til å si at denne (på en god måte) smaker bittelitt som en slags okay First Price-variant. Skjønner dere hva jeg mener?

Uansett så husker jeg Taffel sticks fra jeg var mindre, så hyggelig at det er tilbake igjen! 😀 Mon tro om det er helt samme oppskrift? Noen andre som har smakt denne?

Pris: Kr 23, 90 på Meny

 

6 thoughts on “Taffelsticks fra Maarud”

  1. sv: Dermalogica er jo et bra merke, men jeg har ikke tålt noe derfra faktisk. Men jeg vet at mange er veldig fornøyd. Anbefaler deg å teste den skrubben. Er veldig fornøyd med akkurat dette MD Formulations produktet. Har ikke testet noe annet fra MD, men bruker Decleor og Matis til vanlig. Og når man kan få det så billig på feelunique, så går det jo an å unne seg ordentlige produkter uten at man føler seg robbet.

  2. Jeg har prøvd Potetstikksen til Sørlandschips med bacon, og jeg syns faktisk de var veldig gode. Likte baconsmaken veldig godt. Det var mye smak, og det liker jeg… Kjøpte den forresten på Ica Maxi. Jeg digger bloggen din, jeg elsker å prøve nye ting og du har bloggen jeg skulle ønske jeg hadde;)

    1. Oi takk for det – det var en hyggelig kommentar! 🙂
      Da skal jeg jammen ta en tur på Ica Maxi og se om de har den her også. Det er ikke langt, men butiken ligger ikke naturlig på veien når jeg handler. Takk for info! 🙂

  3. For en koselig blogg! Ramlet over denne helt tilfeldig. Utrulig morsomt å gå inn å lese hvis det er noen varer man lurer litt på som er nye. De oste-fingrene fra Sverige så bare veldig lekker ut. Håper, håper, håper at vi får noe tilsvarende i Norge. Prøvde de fra Findus. Og det smakte rett og slett ikke godt. det var kjøtt i dem attpå til! Nei takk, gi meg heller reinspikka ost 😉

  4. Artig blogg 🙂 Ville bare bemerke at Taffel Sticks er en klassiker som har vært på markedet siden jeg var liten, altså 80-tallet. Smaken er den samme, posen litt annerledes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.