Pizzasaus med Tomat og Basilikum fra Toro

I samme slengen som jeg testet den nye pizzabunnen fra Toro, prøvde jeg også den nye Pizzasausen deres med Tomat og Basilikum. Wow, Klar til bruk! – så flott da 🙂

Egentlig pleier jeg å lage pizzasaus selv, eller bruke varianter av hermetiske tomater tilsatt div godsaker, men tenkte jeg gjerne ville gi denne posen en sjanse. After all, den er jo ny…

Da jeg åpnet luktet deg egentlig veldig pastasaus. Jeg tok en liten smak og synes den var forbausende mild. Og kanskje litt smaksfattig. Men sammen med resten av ingrediensene på pizzaen regnet jeg med at den kom til å gjøre susen. Men det gjorde den faktisk ikke…

Sausen inneholder tomat, vann, løk, olivenolje og basilikum og litt til, men den smaker forbausende lite! Alltid når jeg tester noe nytt jeg skal skrive om, smaker jeg på det bart. Inntrykket blir jo feil med div additives oppi. Denne sausen er nok flott som et utgangspunkt, men skal jeg bruke den igjen en annen gang tror jeg at jeg må tilsette litt hvitløk, krydder og grønnsaker for å piffe den opp.

Glemte i farten å ta bilde av pizzabunnen med bare saus, her har det kommet skinke på også 🙂

Liker egentlig ikke disse posene så godt heller. Utrygg emballasje spør du meg. Den holdt på å sprekke da den kom i skvis i kassa på Rema. Hadde tatt seg ut – tomatsaus splæsja utover alle de andre varene mine, rullebåndet osv.

Antagelig ikke gjenkjøp fra meg.
Dere da? Noen andre som har prøvd? Eller den andre varianten i samme serie – Tomat og hvitløk ?

Pris kr 23, 50 på Rema 1000

2 thoughts on “Pizzasaus med Tomat og Basilikum fra Toro”

  1. Jeg bruker som regel bare dolmio visst jeg skal ha noe ferdilagte pastasauser. Og visst denne smakte lite tror jeg nok at jeg hopper over å prøve denne 😉 På pizza liker jeg best kjøttdeigsaus blandet med fløte og vann…nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.