Mozzarellasticks og Jalapeño poppers

Tillater meg å anbefale en riktig usunn kaloribombe siden det er lørdag. 😛
Mmmm, dette er snadder! Hver gang vi er i Sverige på harrytur, kjøper vi med oss Mozzarellasticks og Jalapeño poppers (eller Cheddar Cheese Jalapeños som det egentlig heter). Ikke spesielt næringsrikt og ikke akkurat slankende, men så utrolig godt a gitt! Begge kommer fra McCain.

De selger noe lignenede i matbutikkene her i Norge også, men det er mye dyrere og det er mye mindre bokser/esker. I Sverige kjøper vi alltid store kilosposer, og de koster rett over hundrelappen. Rimelig fantastisk! 😛

Frosne mozzarella sticks og jalapeño poppers
Ferdigstekte

Mozzarellasticksene er milde i smaken. Det er rett og slett deilig, mjuk, lys ost med griljering utenpå. De er halvveis ferdig friterte, så det holder å varme dem 10 min i steikeovnen.

Jalapeño poppersene er sterkere i smaken og har litt annen fasong. Her kjenner man at det river litt i ganen, og er man heldig prikker det litt i leppa av chillien. Digg. De pleier å trenge litt lengre tid i stekeovnen også, men bare noen minutter mer.

Klarer aldri bestemme meg helt for hvilken vafriant jeg foretrekker, så må alltid steike noen av hver.

De er utrolig mektige da, så det er ikke mange vi trenger. Mannen og jeg pleier vel å steike 10 av hver på deling, og det blir alltid liggende igjen noen på fatet. Det som er utrolig er at jeg aldri lærer. For hver gang jeg skal steke tenker jeg at i dag, da orker jeg mange. Men jeg må alltid kaste inn håndkleet tidligere enn jeg har tenkt. Kanskje like greit, -er jo noen voldsomme kaloribomber dette her. 🙂

Flere som deler min begeistring for disse syndige lekkerbisknene?

6 thoughts on “Mozzarellasticks og Jalapeño poppers”

    1. Ta deg en tur bort etter Norway Cup da vel. Tar jo bare halvannen time å kjøre fra Oslo 🙂 veien til Svinesund har blitt superbra, så det går veldig kjapt å kjøre bort.

  1. Hei!
    Endeliiiiiig! Poppers 🙂 Kan jeg få spørre HVOR i sverige du har funnet dem? Er også på tur av og til, men har tilgode å finne dem. Har vært både på Norrbyen og Maxi på Svinesund…
    I LOVE POPPERS 🙂

    1. He-he, har funnet dem på Norbysenteret altså. På Maximat. De ligger i disse laaange kjølediskene der hvor man også finner all den frosne kyllingen, pommes frites, grønnsaksblandinger etc. Du får se ekstra godt etter neste gang da. Ja det er helt fantastisk digg!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.