Hvor ble det av disse?

Mmm, husker denne!

Jeg er en huge fan av potetgull med paprikasmak. Ikke akkurat noe newsflash for dere som leser bloggen min ofte. 😛
Og derfor lurer jeg jo veldig på hvor Delivio med paprika har tatt veien?
Eller Maarud Sprø med paprika?
Eller Solchips med paprika?
Har noen sett dem på veien? Med halen mellom beina og beskjedent lite knas igjen… Er det flere gode orange varianter som har gått ut av produksjon?
Liker ingen andre enn meg og min nærmeste familie chips med paprikasmak?

Borte vekk

Veldig pussig detta her altså. Har jeg egentlig skikkelig sær smak?  Eller for å korrigere; jeg vet jo at de trolig hadde for lave salgstall og derfor ble trukket fra markedet, men hvorfor er det ingen som deler min gode smak? Tydeligvis er den ikke så god allikevel…

Fant ikke noe bilde av posen med paprika en gang

Synes alle var veldig gode, men nå er de altså borte.

Vi får håpe at det kommer noen verdige erstattere – gjerne fra Maarud. Synes nemlig at paprikapotetgull fra Maarud er hakket bedre enn alle de andre. Eller er det noen som kan anbefale meg en variant jeg foreløpig ikke har prøvd som en verdig erstatter til de som er lost and gone forever?

5 thoughts on “Hvor ble det av disse?”

  1. Paprika french fries kommer og går jo også, de husker jeg at jeg spiste mye av. Samme med paprika-bamser fra Kims. Men jeg tro aldri jeg smakte paprika delivio?? Rart i grunn, jeg liker de nsalte der. Sprø paprika har jeg aldri smakt, ingen i den serien, tro om det var veldig kortlevd? Sørlandchips dekker vel i grunn sprø-markedet…

    Solchips smakte jeg aldri pga det var vel for mye smaksfortsterkere og dilldall i dem, jeg holder meg unna sånt. TROR JEG altså, jeg kan ikke huske å ha prøvd mange typene av dem. Dip-en prøvde jeg, og de så jeg i halvpris-vogn seineste tre dager siden.

    Det burde være et marked for ein paprika, jeg ble skuffet over sørlandschipspaprika pga også er dte utrolig mye rart tilsatt. Jeg mener da å huske jeg har spist paprikachips med PAPRIKA og ikke hundre andre ting tilsatt?

    1. De paprikabamsene er jeg veldig glad i, men konsistensen er litt snål 🙂 Ja Sørlandschips dekker vel det meste, men noen ganger er det OK, med en litt annen vri på paprikasmaken. 🙂

  2. Dette har jeg faktisk ikke tenkt på. Men du har jo helt rett. Før likte jeg ikke paprikasmak, men nå liker jeg det. Delivio med paprika husker jeg var utrolig god.

  3. Drev akkurat å søkte rundt etter den ene av chipsene du har skrevet om her. Er selv STOR fan av chips med paprikasmak og savner spesielt den fra maarud kaldt «sprø». Synes den var så uendelig mye bedre enn de paprikachipsene de fører nå, tror kanskje det er løksmaken e.l. som tar over for mye i de «nye». Pringles er den chipsen jeg synes har best paprikasmak nå om dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.