Double cheese & chili fra Estrella

Lot meg begeistre av denne posen på forrige Sverigetur. Potetgull med ost og chillismak fra Estrella. Nå snakker vi! Dette skulle være en fullverdig smakseksplosjon for den som ikke nøyer seg med annet enn dobbel turbo. WOW!
Jeg er veldig glad i både ostepop og  cheddar generelt, så her hadde jeg trua! 😀

Hmm, aromatisk. Det luktet mye fra posen ja. Fyldig og mektig var de første adjektivene jeg kom på – før jeg smakte.

Tja, hva skal jeg si. Ble vel ganske skuffa her.
Det var fin konsistens og det knaste bra. Men det var alt for mye ostepulver. Det skulle smake både cheddar og gouda, men for meg ble det for kunstig. Kjente chillismaken i munnen etterpå, som en slags kvass ettersmak, men niks. Totalen stemte ikke. Dette ble too much og egentlig litt kvalmt. Nei og nei. Mannen likte det heller ikke, og ikke min glade søster. Vi kasta rett og slett posen, nesten full. Kjipt altså. 🙁

Blir aldri gjenkjøp av denne for vår del, men det kan jo hende noen andre liker den?

3 thoughts on “Double cheese & chili fra Estrella”

    1. Sverige ruler på en del produkter altså, men akkurat denne kunne jeg styre meg for. Men ja, man blir jo nysgjerrig så du får kjøpe med en pose.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.