Daim Krisp fra Freia

Måtte bare prøve en variant til av disse Knask-posene fra Freia. (Siden den med Rosiner og krisp var så god)  Valgte meg den med Daim, siden jeg er gald i Daim i utgangspunktet. Og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Nam nam. 😛

Bitene så helt like ut som de med Rosin. Og det smakte selvfølgelig som Daim, -men ikke bare, siden cornflakesbitene demper smaken noe. Blir som Daim med noko attåt. 

Det er en god, crispy konsistens, og man får Daimklin i tennene akkurat som fra vanlig Daim. Hver bit er på en måte kompakt og fin og akkurat passe til en munnfull. Bitene er ganske søte, så man orker ikke så mange. Og det er vel bra, for det er jo ikke spesielt sunt, og for det andre så var det «provoserende lite i posen», som min kjære mann sa. Enig der. Skåla ble ikke full en gang! Hmm, jaja, kan nok fort bli gjenkjøp for det altså.  🙂

Pris: Kr 29,90 på Meny

Og så et lite PS.
Noen leste sikkert en av kommentarene jeg fikk fra Jørgen på innlegget om varianten med Rosin. Han skriver at posen nok nettopp kommer fra Cadbury fabrikken, siden Kraft Foods også eier denne. Og det var veldig pussig at du skrev dette Jørgen, for jeg tenkte akkurat det samme selv, og tok faktisk også bilde av en Cadburypose med Buttons jeg kjøpte ved forrige tur til England. Og ja, posen er helt lik, med akkurat samme åpne/lukkeflik, samme str. etc. Artig. Men for all del, så lenge vi får med oss det positive av at Freia eies av Kraft Foods er det greit. (Men de har en urhåpløs hjemmeside da…)

Buttons fra Cadbury i samme type pose

7 thoughts on “Daim Krisp fra Freia”

  1. Har smakt den jeg også, men synes sjokoladen var litt «tørrere» enn vanlig freia melkesjokolade. Holder meg nok vil Daim original. Vet du forresten om freia har en egen hjemmeside (sånn som nidar,) for Kraft Foods sin ser jo ut som om den ble laget i steinalderen . . .

  2. De daimgreiene kjøpte jeg nå i helgen, men har ikke fått smakt ennå. Blir vel ikkeså lenge før jeg tar et dykk i posen vel. He he. Blir jo litt frista av bloggen din også..

  3. Prøvde disse i helgen.. Er gode, men søte (selv for meg som elsker søtt!), man stopper naturlig etter en stund.. Vil prøve de med rosiner neste gang.
    Selv er jeg glad for at Cadbury sjokolade finner veien i norske hyller! Håper Caramel sjokoladen deres kommer snart! Og Minstrels ikke minst! (tror det er Cadbury) Nam, nam!

    1. He-he, ja er mye av snopet fra Cadbury vi skulle hatt i butikkhyllene her i landet. Koselig at du fortsatt titter innom bloggen – håper alt står bra til! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.