Smash! Minis fra Nidar

Oi oi oi! Se hva jeg fant på Ica! En snerten liten snackpack med Smash!
Ha! En helt fantastisk nyhet. Hvorfor har de ikke tenkt på dette tidligere!

Ble umiddelbart begeistret og kjøpte meg en pose. (Burde kjøpt to, men det er alltid lett å være etterpåklok!) Liker jo Smash godt fra før, -regner forresten med at jeg ikke trenger beskrive smaken for dere? Går ikke akkurat inn under kategorien nyheter, sånn rent smaksmessig mener jeg.

Dette er en pose Smash! i miniatyr. For ikke bare er posen liten og hendig, Smashene i seg selv er også små! Og veldig søte. De er ca 1 1/2 cm lange, altså adskillig mindre enn originalen. En perfekt størresle å ha med seg i veska til øyeblikk med alt for lavt blodsukker, eller til å snike til seg ved pulten på jobben etc. 😀

De var også veldig lette å spise og nibble på her jeg sitter fopran PC’n og taster… – Mmmmm, disse skal jeg kjøpe flere av!

(I skrivende stund har også Nidar en konkurranse gående der de leter etter en heldig person som skal reise rundt på flere av sommerens store engasjementer for å promotere Smash! Minis.

Haa ha, må vel nesten dedikere dette innlegget til min venninne Guro og min svoger Erlend.
Anbefales! 😛

Pris: Kr 23,90 på Ica


PS! Husk at dere kan følge meg på bloglovi’n 😛

bloglovin

23 thoughts on “Smash! Minis fra Nidar”

 1. Denne har ikke jeg sett i butikken enda, men jeg skal garantert kjøpe den når jeg kommer over den! Minismash er jo ganske enkelt genialt – og bare bittelittegranne usunt. 😉 Men skitt au! Hehe.
  Fortsatt god påske til deg!!

 2. Hadde tenkt å nevne disse for deg men så glemte jeg det ut! Så dem på Ica selv ehm…. tirsdag? Så de må være rimelig nye. Svær stabel pappesker med dem i hvert fall, så de skulle synes.

  Kjente på posen for å kjenne hvor mini de var, men næ, jeg ble ikke fristet. Om det virkelig var et nødvendig produkt kan man jo lure på 😉

 3. Prøvde denne for litt siden! Var så fint å få Smash i litt mindre poser, klarer jo ikke å slutte å spise Smash når man først begynner og da er en stor pose farlig!!

 4. Jeg er ille glad i Smash, Men denne pakken synes jeg ble for dum. Og hvis jeg ikke tipper feil så koster den sikkert mer pr gram. Og når de er så små vil den heller ikke fylle hele munnen min så kommer til å ende med å ta 5 på en gang.

 5. Takk for at du dedikerte denne til meg. Jeg kommer definitivt til å kjøpe en pose i nærmeste fremtid :-). Gleder meg allerede!! Skal ikke se bort fra at jeg tar med en pose neste gang jeg kommer på besøk!!!!

 6. Har du smakt «smash-imitasjonen» som finnes på Rema 1000? Det er sånne chipsskruer med sjokolade på – smaker like godt (syns jeg, og liker faktisk formen bedre enn smash), ca samme innhold, og koster mye mindre! 🙂

 7. Du er en av de få som holder Smash i livet ja. Alltid lurt på om det var noen som kjøpte smash lenger, men du er en av de! Denne sjokoladen fortjener å gå i graven pga. prisen. Det er nok ikke lenge til om man skal tyde denne krampetrekningen av en lansering.

  1. He-he, en av de få er vel å ta litt hardt i 🙂 Jeg liker Smash veldig godt, og det er mange av oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.