Sjoko Duo Air fra Landlord

Siden mitt tidligere favorittsjokoladepålegg (Milky Way) ikke er i handelen lenger, er jeg stadig på jakt etter en verdig avtager. Foreløpig har varianten fra First Price vært det beste alternativet, men tenkte jeg ville prøve en variant jeg fant på Rema 1000 for en stund siden. Sjoko Duo Air fra Landlord. Utseendemessig ligner den jo veldig på den gamle favoritten min da. -Men det lille ekornet på etiketten skremte meg litt. Mååå alle sjokoladepålegg inneholde nøttesmak? Usj. Jeg vil bare ha sjokoalde!

Dette var superlett og luftig i konsistensen og slett ikke dumt. Synes faktisk det smakte nesten identisk med det fra First Price. Kjente etter så hardt jeg kunne, men tror ikke jeg kjente innslag av verken nøtt eller nougat. Flottings! Spiste fort opp skiva mi, og klarer nok fint å knerte dette glasset (sammen med en liten 2-åring som ble veeeelidg begeistret. Hun får nemlig ikke sjokoladepålegg til vanlig). Tror nok kanskje jeg kommer til å velge First Price sin neste gang igjen, men har faktisk ikke bestemt meg helt enda. Må spise noen flere skiver først. -Og det tar litt tid, siden jeg klarer meg lenge med en sånn i en gang i mellom. Konkluderer med at jeg ble veldig positivt overrasket i hvertfall! 😀

Og hvis noen har sett Milky Way-pålegg noe sted i Norge i det siste så tips meg.

11 thoughts on “Sjoko Duo Air fra Landlord”

    1. Lurer på hvorfor det ble borte. Vet om mange som likte det… Og jeg hadde dilla på det i første svangerskap, hi-hi.

  1. har ikke sett milky way, men skal si ifra hvis jeg ser den :)) men får man bare kjøpt den sjokoduo på rema ? : ))

  2. Skjønner godt hvordan du har det! Selv savner jeg sjokoladepålegget Nesquik utrolig mye!! Leter etter dette pålegget hver gang jeg er i en ny butikk (vell vitende om at den har gått ut av produksjon for lenge siden men..).

    Har du prøvd Chocoreale? Inneholder ikke nøtter, og smaker SUPERGODT! 😀

    1. Jeg er veldig interessert i å vite hvor man kan få kjøpt chocoreale «over disk», da det blir veldig dyrt å kjøpe fra utlandet. Vet de har hatt en sjoko-variant på Meny, men den inneholder altfor mye kakao etter min smak! Fint om noen her vet om en butikk eller to eller tre, som selger dette velsmakende pålegget. Supert alternativ for folk som meg – med laktoseintoleranse! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.