Pastasalat fra Urtehaven

Var innom Rimi i dag for å kjøpe med meg en Break-salat som jeg er så glad i, men de hadde den ikke lenger! Buhuuu…  I steden hadde de salater fra Urtehaven, så jeg bestemte meg for å teste en av dem. Har ikke smakt noen av dem tidligere. Sto lenge og lurte på om jeg skulle velge den med kylling eller den med skinke og valget falt til slutt på sistnevnte.

Boksen inneholdt:
♦ Kokt marinert pasta
♦ Strimlet skinke
♦ Ternet ost  (hmm det var et nytt uttrykk for meg gitt…)
♦ Isberg
♦ Snittet råkost (5-6 gulrotstrimler og 2 av kål)
♦ Ananas (to klumper)
♦ Tomat (én cherrytomat)
♦ En pose Thosans Island dressing (øhhhh…??)

Angret fort på at jeg ikke hadde valgt den med kylling. For en nedtur! En bortkastet matopplevelse (og 50-lapp!)
Denne salaten var nemlig ganske så smakløs og kjedelig. Litt av skylden må Rimi ta på seg, for de hadde det så kaldt i kjøledisken sin at halvparten av innholdet i boksen var frossent, og da kjenner man jo ikke smaken så godt.

Det var ganske store skinkebiter – positivt. Og det var masse pasta (men hvor var denne marinaden?), og bra med goudaost. Ganske lite grønn salat og bitte, bitte litt råkost. Konsistensen på gulrøttene var bra, men det hjelper lite når det var så få strimler. Kan jo også nevne denne ene tomaten og 2 klumper ananas. Ingen kulinarisk opplevelse akkurat, men kanskje barna hadde likt den?
Ble ganske skuffa, for jeg var så sulten og gledet meg til å spise. Søørn.

Boksen var i det minste fin og renslig, og den var lett å holde.
Men det blir uansett aldri noe gjenkjøp fra min side.

4 thoughts on “Pastasalat fra Urtehaven”

  1. Jeg jobbet på Flesland før (flyplassen i bergen), og der spiste jeg urtehavens kyllingpastasalat til lunch ved flere anledninger. Denne var hvertfall veldig god, og valgte den glatt over break salatene. Dette var jo da pastasalat, ikke vanlig salat, men skikkelig digg på smak. Husker ikke akkurat nå hva som er i den… Kyllingbiter, pasta og muligens pinjekjerner… :/ Usikker, det er lenge siden sist.

    Uansett synes jeg du har en fantastisk blogg! Jeg er synes også at nyheter i dagligvarebutikk ol er kjempe spennende, og så kjekt å se hva du synes om nyhetene før jeg tør å prøve selv 😉

    1. Sier du det, da skal jeg prøve kyllingsalaten en gang.
      Ja alltid moro å se hva som kommer av nyheter, og nå har det jo akkurat kommet en del igjen. Mye som slippes rundt 1. mai 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.