Dagligvarebloggen

Originale pastarett fra Stabburet II

For noen dager siden prøvde jeg en variant til av pastarettene Stabburet lanserte 1. februar i år. Originale Pasta; Penne Mozzarella. Denne er med mozzarella, cherrytomater og spinat og i tillegg så jeg noen biter rødløk. (Innlegget om den forrige varianten jeg testet kan du lese her).

Samme framgangsmåte som sist; man måtte stikke noen hull i plasten på toppen og varme den i micro’n. Deretter skulle man røre rundt og og la den hvile litt slik at varmen fikk spredt seg og fordelt seg jevnt.

Her er retten frossen enda

Ferdig oppvarmet, men ikke rørt i enda

Synes denne var god, men ikke riktig som god som den jeg prøvde forrige gang.

Her har jeg rørt om, og retten er klar til å spises

Spinaten fordelte seg veldig jevt utover, og mozzarellaen smeltet også fint. Sausen smakte godt, egentlig slik man forventer at hvit fløtesaus til pasta skal smake, og den var ikke kvalmende. Synes pastaen kunne vært i hakket mindre biter. Disse var ganske digre, og det er ikke såå lett å skjære dem i to nedi boksen.

Den var nok litt mildere i smaken enn den forrige, men så er jo dette også en annen rett totalt sett. Jeg savnet nok litt kjøttsmak altså. Hadde nok blitt  litt fyldigere med noen biter med litt annen tyggemotstand og konsistens oppi. Men for all del, visste jo hva jeg hadde kjøpt. Jeg var blid og fornøyd og spiste opp hele boksen. Ble ikke stappmett, men akkurat passe til en sen lunsj.

Er usikker på om jeg kommer til å kjøpe den igjen – vil i hvertfall først prøve de to andre variantene jeg enda ikke har fått testet.
Men synes det er veldig bra at Stabburet har villet dele oppskriften med oss på siden av emballasjen! Kanskje jeg skal prøve meg på min egen variant en dag?

Pris: Kr 34,90 på Rema 1000.

PS! Husk at dere kan følge meg på bloglovi’n 😛

bloglovin

8 Responses to Originale pastarett fra Stabburet II

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.