Omelettegg fra Prior

Hææ? Er det mulig? Trodde ikke mine egne øyne da jeg så reklame for dette produktet i en eller annen tilbudsavis. Men jammen meg kom det reklame for det på TV også, så da bestemte jeg meg under sterk tvil for å prøve. Sikter som dere skjønner fra overskriften til Omelettegg fra Prior.

Dette er altså en liten kartong med ferdigblandet omelettmix, klar for steking.
Den inneholder 400 g, altså 8 piskede egg.
Er vi virkelig blitt så late? At vi ikke gidder vispe sammen egg til en skarve omelett selv? Å hjææælpe meg.

Hadde det ikke vært for denne bloggen hadde jeg garantert ikke prøvd. Er det virkelig marked for ferdig pisket egg i kartong? Så koooomisk 😛
Jeg er i utgangspunktet positiv til det meste fra Prior, men akkurat nå er jeg skeptisk. Kommer dette produktet til å vare? I think not.

Blandingen var veldig gul og fin, og mye tynnere enn når man visper egg sammen selv. Og det var masse i kartongen.

Som vanlig når jeg tester et nytt produkt tilsetter jeg ikke noe som kan forstyrre smaken. Ellers liker jeg å ha i baconbiter, skinke, litt purre eller lign. i omeletten min. But not today.  (Ok, litt grasløk da)

Omeletten smakte faktsik greit den. Ganske salt, og litt smak av «ferdigegg», men samtidig god og riktig omelettsmak. Synes ikke den var så luftig som jeg får den når jeg blander egg selv, reultatet ble mer kompakt, men definitivt spiselig. Men dette kunne jeg da gjort sjøl gitt.

 

Skal gi Prior pluss for timingen da!  Å lansere noe med egg rett før påske er ingen dum idé. 😛

Allikevel er det jo mye mer praktisk å ha vanlige egg i kjøleskapet.
Hvis vi har omelett her i huset er det ofte fordig vi trenger en rask middag, eller kveldsmat fordi ikke alle rakk hjem til middag, eller hva det nå måtte være. Uansett er omelett sjelden planlagt hos oss, og jeg tror ikke en slik kartong kommer til å bli fast basisvare i mitt til tider stusselige kjøleskap.

Jaja, en artig erfaring var det, og både mann og barn var veldig fornøyde med påskelunsjen. -Ingen gjenkjøp for min del.
Pris: Kr 36,90 på Rimi.

Noen flere som har prøvd eller som har tro på denne kartongen?

14 thoughts on “Omelettegg fra Prior”

 1. Hehe jeg fikk litt sjokk da jeg så den reklamen på tv! Først får vi ferdigstekt kjøttdeig og nå ferdig røre til omelett! Det er mulig jeg skal prøve den, bare sånn for å prøve. Men det er jo like enkelt å blande selv som du skriver 🙂

 2. helt enig med deg! synes det er litt komisk at de lager et sånt produkt.. har aldri testet det, og tror jeg ikke skal gjøre det heller :)) men takk for en fin testing! morsomt å se hva du synes om det. :)) du tester så mye produkter som er så interesant!

 3. ja du denne her er jeg og skeptisk til. sett reklamen så mange ganger og hver gang så grøsser jeg litt for jeg tenker: neinei så unødvendig. og litt æsj.. er jo melk og egg som ligger sammen der i gud veit hvor lang tid! bra du har testa for nå slipper jeg :p hehe

 4. Kan tenkes den er hendig at ha med seg i sekken på lengre turer da almenlege egg pleier være litt lette at knekke om de skall ligge der flere dager.
  Ja man kan knekke selv og ha i en boks eller noe, men trur denne kan brukes som tur tilbehør.
  Å bruke dette hjemme er bare dumt.

 5. Jeg lo meg fillete da jeg så den! Men min gamle farmor, som ikke lenger klarer å piske egg selv, syntes den var genial! Hun skulle bare ønsket den hadde skrukork.

 6. Ser ut som denne faller for egen fisk, (om deter noe som heter det) Det får da være grenser for hva vi ikke orker å gjøre selv:0)
  Men utrolig stilig testbilde! Hey hey, ble litt misunnelig der ja;0)

 7. Enkelte produkter kan en begynne å lure på om er til bare er til for å gi folk muligheten til å kaste nok emballasje i løp av en dag…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.