Krydder til salat fra Jacobs Utvalgte

Siden vi nå for fullt går inn i salatsesongen, har jeg testet Krydder til salat fra Jacobs Utvalgte. Bare seee på den lekre boksen! (Skulle virkelig ønske jeg hadde litt større kjøkken, – da skulle jeg kjøpt mange krydderbokser i denne serien og hatt dem pent utstilt på ei hylle.)

Dette er en krydderblanding som skal blandes ut med olivenolje og deretter kan brukes som dressing på salaten. Den inneholder blant annet salt, gulrot, gressløk, dill, løk, hvitløk, gurkemeie og selleri.

Da jeg åpnet den for første gang syntes jeg faktisk det luktet veldig sellerisalt. Jeg blandet ut med olje og rørte godt, før jeg tok på en dæsj på salaten min. (Ble visst ikke så synlig på bildet.) Den smakte greit, dog ikke særlig fremtredende. Men tror nok jeg heller vil bruke denne krydderblandingen til noe annet. Bakpå boksen står det at den også kan brukes til supper, sauser og fisk. Og min første tanke var faktisk at denne blandingen må passe ypperlig til saus. Så der forsvinner nok resten etter hvert.

Noen andre som har smakt på dette?
(Og for de som fikk lyst til å prøve, så finner dere den på Meny og Ultra)

4 thoughts on “Krydder til salat fra Jacobs Utvalgte”

    1. Er ikke sikker på om de hadde vaniljesukker faktisk. Men skal innom Ultra i morgen, så kan prøve og huske å titte etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.