God Sommer fra Sørlandschips

Da jeg var innom Rema for å lete etter Grillchipsen her om dagen, lyste denne fargeglade posen mot meg. God Sommer fra Sørlandschips -med smak av salt og friske urter. Jeg lot meg selvfølgelig friste. Posen var jo så artig. Utradisjonell og frisk.

Hmm, her ble jeg ikke overbevist. Too bad. Det smakte litt for flatt og tamt etter min smak, disse urtene tar liksom ikke helt av. Det manglet litt futt og spenst. Og det minnet veldig om chips med dill, selv om det smakte noe annet i tillegg. Litt mye løkpulver synes jeg også det var, ble en anelse kvalmende egentlig. Men jeg veddet på at min kjære mann kom til å like det – og ganske riktig. Han spiste med glede opp resten av posen. 😀
Han er alltid behjelpelig når jeg smaker på nytt digg.

Er sikkert mange som kommer til å like denne, men siden Sørlandschips har så mange andre, gode varianter, blir det neppe noe gjenkjøp av denne fra oss.

Pris: Kr 24,50 på Rema 1000.

Hva synes dere om den?

10 thoughts on “God Sommer fra Sørlandschips”

 1. Ugh, hvorfor må det være løkpulver i alt? Jeg elsker løk, men pulver klarer jeg å styre meg for. Men ELSKET posen!!! Urter hadde fristet også. Løkpulver er ikke en urt 😛

 2. Posen var flott ja, men etter dine anbefalinger blir det nok grillchipsen da:0)
  Linse ja, og det hjelper jo ikke at broren min står med en «10 meter linse» ved siden av meg;0)
  Men akkurat til maten har jeg jo nok…..:0)

 3. Takk for koselig kommentar! Veggordet bestilte jeg fra Gunn som har bloggen «En vintage drøm». Hun har egen bloggshop, anbefaler deg å ta en titt! 🙂 Der finner du veggord du kan bestilkle, men hun lager også veggord på bestilling. Adressen er: http://envintagedrom.blogspot.com/

  Tror jeg må prøve grillchipsen du anbefalte i forrige innlegg!

  God påske! 🙂

 4. Spennende. Denne må nok også testes ut, selvom du ikke var overbevist. He he. Hadde jeg vært produsent, så hadde jeg nok begynt å betale deg, for dette er virkelig reklame på høyt nivå. Elsker bloggen din.

  1. Takk for det!
   He-he, ja noen produsenter burde snart begynne å sponse meg. -Men jeg er for feig og beskjeden til å be noen om noe sånt. 🙂
   Får håpe dette faller i smak da. Hvis ikke så endrer jo smaken seg tilbake når bebisen er ute! 🙂

 5. Oi oi oi så skuffet jeg ble av denne.. så fin pose, og så hørtes det jo digg ut med salt og friske urter… men så smakte det bare dill og æsj. 🙁 Prøvde å bruke den til dip, og da gikk det faktisk litt bedre… men selv om jeg hadde spisehjelp, ble ikke posen tom.. absolutt ikke gjenkjøp for min del. 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.