Dagligvarebloggen

Finn fram Smekkisen!

Siden det har vært så fantastisk vær den siste uken, er is-sesongen godt i gang her i heimen. Og siden jeg har fått en del nye lesere siden jeg startet bloggen for et år siden, tenkte jeg at jeg ville nevne et av de første produktene jeg skrev innlegg om, en gang til.
Nemlig smekkisen!
(Her er link til innlegget jeg skrev i fjor / flere bilder )

Det er en fantastisk liten oppfinnelse som sparer små barnehender for masse kliss og klin når de spiser is.

Kort sagt er det en genial liten oppsamler som man fester på pinnen under isen, slik at det som renner av samles opp, og ikke drypper ned på hender, klær, gulvet etc. Vi har mange og de er i bruk hele tiden. Og hver gang vi har venner på besøk med små barn,  som enda ikke har dem, drar de rett hjem og bestiller. 🙂 En flott gaveidé også.

Smekkiser finnes i mange forskjellige farger og mønstre og kan bestilles fra Idépikene.no
Smart, ikke sant? 😀

10 Responses to Finn fram Smekkisen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.