Elloskatalogen

Da jeg var liten fikk vi Elloskatalogen i posten. Den finnes visst enda.
Husker vi bestilte noen plagg på postordre, og etter laaang, lang tid fikk vi ei pakke med noen ganske slaskete klær tilsendt. Noe av det var helt feil, og resten lignet i hvertfall ikke på de lekre klærne på bildene i katalogen. Lekre etter datidens standard bør jeg muligens legge til. Etter noen få runder i vaskemaskinen, var plaggene både uformelige og blasse, og strikkene var morkne. Åpenbart bestilte vi aldri mer derfra, selv om postmannen stadig leverte oss nye kataloger med bilder av diverse bomullskjoler og billige collegegensere med trykk.

Helt siden da har Ellos vært nærmest ikke-eksisterende for meg. Og hvis jeg har hørt ordet nevnt i en tilfeldig sammenheng, har jeg vel vag tenkt på disse slaskeplaggene, før jeg i neste sekund har viet oppmerksomheten mot noe mer interessant. Men så, helt tilfeldig kom jeg for en stund siden over noen interiørtips i et blad. De viste bla. fram noen riktig så fine rammer, og de kom fra Ellos! Må si at jeg stusset, og min første tanke var at dette var nok en trykkfeil ja… Ble allikevel en smule nysgjerrig og søkte kjapt opp Ellos på nett. Og der selger de jammen meg varer fra Zara Home! Etter litt klikking fant jeg flere lekre rammer som jeg er overbevist om at hører hjemme i vår ringe bolig. Så nå lurer jeg veldig på om jeg faktisk skal bestille noen av dem. Kanskje slenge med noen klær til jentene mine på bestillingen også? Men kjenner at jeg fremdeles er litt skeptisk.

Bilder lånt fra ellos.no
Bilder lånt fra ellos.no

I  rettferdighetens navn; det er godt mulig klær fra Ellos er av mye bedre kvalitet i dag enn da vi bestilte derfra på 80-tallet. Eller kanskje vi var ekstra uheldige med akkurat plaggene vi valgte ut?
Er det noen som har erfaring med å bestille derfra nå i nyere tid? Er kvaliteten OK? Og bruker de 6-8 uker på levering slik det var da jeg var liten….?
Vil gjerne høre om erfaringer!
 

6 thoughts on “Elloskatalogen”

  1. Jeg bestiller ofte fra Ellos og er kjempfornøyd. Kvaliteten er grei og er det noe du er misfornøyd med er de kjempegreie når det gjelder retur. Aldri bestilt ting derfra, men klær (både hverdags, fest og uteklær) samt sko blir hyppig bestilt 🙂

    Det tar ca 3 uker, pluss minus noen dager… Det står som regel når produktet du velger har leveringstid hvis du bestiller via nettet 🙂

  2. Haha! Jeg har også minner om postordebestillinger som unge og klær som IKKE var pene når de kom etter hundre og en halv evighet.. Artig at det er flere som husker lignende ting :p
    Når det er sagt, så har jeg har bestilt litt forskjellig fra Ellos i det siste.. Blant annet treningstøy fra kjente merker (Adidas, Puma osv) selger de billig.. kjøpte meg adidassko fra ellos for 499 som koster 999 i butikk! 😀 Jeg har også bestilt litt av deres egne klær, og det er vel litt hva du betaler for.. kjøper du en bukse til 99 kroner kan du vel ikke forvente at den varer i 10 år.. men alt er greit, og holder ut sesongen og vel så det. 🙂 Leveringen hvis du bestiller på nett er kjapp.. sist bestilling la jeg inn en mandags ettermiddag, og pakken lå klar til henting på butikken fredag samme uke.. så ja. Er også lett å returnere, bare åpne posen varene kommer i forsiktig, så du kan teipe den igjen om noe skal returneres.. returlapp kommer sammen med varene som du bare klistrer på, og leverer pakken der du hentet den. 🙂

  3. Det er ikke ofte jeg bestiller fra Ellos, men har kjøpt noen barneklær og noe til meg selv. Synes iallfall barneklærne er fine og holder seg godt. Ikke tar det så lang tid heller.

    Men jeg husker fremdeles den korallfargede «tightsen» fra Ellos som jeg hadde på 80 tallet. Nydelig farge og passe slaskete 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.