Tørkepapir med softwords fra Lambi

Noen leste kanskje innlegget mitt om Visdomsord fra Lambi, altså om deres fantastiske toalettpapir med små dikt og vers. Synes det var veldig sjarmerende og har kjøpt det mange ganger. Måtte derfor også kjøpe ei pakke med tørkeruller fra samme designserie.

Her er det kjærlige oppskrifter som gjelder, ble imidlertid litt snurt når jeg så at det var samme tekst på hele rullen. Litt kjedelig da. Det er som det pleier 4 ruller i pakken, og det var 2 og 2 like.

Hmm, hadde jo tro på at det var litt variasjon innover på rullen, men niks.

Tydeligvis er det trykket for de som har tørkerullen sin stående i en holder på benken, det ble litt dumt for meg som har den hengende på veggen. Jaja var det var fint, men jeg likte dopapiret bedre. Går nok for tørkepapir med blomster neste gang igjen. 🙂

Og til glede for hye lesere, kan jeg jo informere om at det er et egent innlegg om mine favorittsåpedispenserne her. (Altså de som står på benken under tørkerullen.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.