Pizza Pepperoni fra Fersk & Ferdig

Noen leste kanskje innlegget jeg skrev om Pizza prosciutto fra Fersk & Ferdig.
Det ble jo lansert en variant til fra Fersk & Ferdig 1. februar, nemlig Pizza Pepperoni. Dette er en pizza med dobbel pepperoni og mozzarella. Dobbel pepperoni betyr faktisk at det er to typer slik pølse, både store/vanlige skiver, og noen bitte, bitte små som faktisk smaker litt mer pølseaktig enn de andre skivene.

Jeg synes pizzaen var god! Deilig ost, og heller ikke på denne trengte jeg å legge på noe ekstra. (Fryktet det da jeg testet den forrige, men det viste seg heldigvis å være nok til at jeg ble fornøyd.)

Den smakte egentlig ganske sterkt. Ble en smule overrasket altså. Det brant og småstakk i munnen, og rev litt på oversiden av overleppa. Min kjære mann kalt det kruttsmak og spurte om jeg hadde hatt på ekstra pepper…

Det som er så fint med disse ferdigpizzaene er at de er så kjappe å steke. Denne var ferdig på 8 minutter, -noe som passer bra når man har jobbet sent og er ursulten når man detter inn døra hjemme. Jeg synes definitivt helhetsinntrykket her er bedre enn hos div varianter av frossenpizza.
Kan god hende det blir gjenkjøpe, men da bare til oss voksne. Den blir nok hakket for sterk for prinsessene.

Bare prøv! 🙂

3 thoughts on “Pizza Pepperoni fra Fersk & Ferdig”

  1. Heisann!

    Ville bare takke deg for denne flotte bloggen!
    Kjempeflott konsept med å anmelde produkter for dagligvarehandelen.

    Det er mange av produktene du nevner i bloggen din som jeg har vært nysgjerrig på, men ikke har prøvd ut selv. Og du har gitt meg mange tips for hva jeg vil, og ikke vil gjøre innkjøp av i fremtiden. 🙂

    Keep up the good work!

  2. Da har vi prøvd fers og ferdig sin vilt gryte. Konklusjonen er god smak men altfor lite kjøtt, som min syvåring så fint sa her er det bare kjøttsmuler mamma og de er veldig veldig små og bare 7 stykker tror jeg. Så litt mer kjøtt i retten så kan den anbefales

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.