Påskesnop

Hadde egentlig ikke tenkt å skrive om påskegodtet så tidlig, men siden det var så fin sol og nesten påskestemning ute i dag setter jeg like godt i gang. Snopet er jo på plass i butikkene for lengst, og det er vel bare en drøy måned igjen til det er påske på ordentlig. Og jeg tar gjerne noen gleder på forskudd.

Har f.eks sett disse eggene i kartong fra Freia i butikkene i mange uker allerede.

-Men har faktisk bare kjøpt det en gang enn så lenge. Mulig det er fordi jeg begynner å bli gammel, men jeg synes de er bitte litt kvalmende. Det holder fint med et halvt for meg. Og det må være akkurat passe temperert. Altså ha ligget litt i kjøeskap, men ikke så lenge at melkekremen blir hard. Men for all del, ingen påske uten. Som Freia selv sier så har det nærmest blitt et kult-produkt.

Smaken er jo identisk med disse julekulene de selger, og jeg synes egentlig de har riktigere størrelse. Godt, og man rekker ikke bli kvalm. -Hvis man ikke spiser fryktelig mange da, he-he.

Samme smak som påskeeggene og litt mer spiselig størrelse

 

Nidar kom jo med sin variant av disse eggene i fjor, –Plommen i Egget, og de er også gode – og kommer egentlig i bedre størrelse. Sjekk nettsiden her for bilde av dem.

Merket meg forresten at Nidar har gitt designet til all sin påskemarsipan en liten make over i år. Fint, jeg liker fornyelse og oppgraderinger.
For meg ser det ut som om de har alle fått samme stil som Plommen i Egget-emballasjen. Bra, det gir jo et helhetlig inntrykk.

Har utvist en enorm viljestyrke og ikke kjøpt noen av marsipanproduktene fra Nidar enda – selv om noen kolibriegg knitret navnet mitt nokså høylydt og lenge da jeg gikk forbi dem på Narvesen i går… Slapp av kjære Kolibriegg, dere skal helt sikkert få bli med meg hjem om ikke så lenge.

 

Når det er påskesesong passer jeg også på å få kost meg med noen poser påskeskum. Har sett at varianten fra Cloetta er i salg allerede, men har ikke sett noe til de fra Brynhild. Og de pleier å være veldig gode. De må da være like om hjørnet? Noen andre som har sett dem? Eller kjenner noen i Brynhild som vet om de snart kommer?

Jeg har også en del påskefavoritter fra utlandet. Der drar de jo gjerne sesongsnopet opp et nivå i forhold til her i landet. Var nylig i England og kjøpte med meg noe få varianter hjem. Innlegg kommer.
Kunne selvsagt handlet med mye mer enn jeg gjorde, men fant ut at jeg måtte begrense meg. 🙂

Noen andre som har sniksmakt på sin påskefavoritt allerede?

3 thoughts on “Påskesnop”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.