Påskekos fra Freia

Det ville jo være urettferdig og nesten feigt å bare legge ut påskeposen fra Nidar (innlegget under dette), når Freia sin Påskekos også har kommet i butikk. Derfor kommer det altså et snopeinnlegg til her nå, selv om det bare er mandag i dag. 😛

Fant nemlig denne på Rema og klarte ikke liste meg forbi.
Fin Freiagul pose med lilla skrift, men ikke så lekker som Nidar sin.

Posen  inneholdt:
♦ Marsipan 
♦ Appelsin Karamell 
♦ Smil 
♦ Firkløver
♦ Påskefigurer av sjokolade

Biten med appelsinkaramell var en veldig positiv overraskelse. Jeg er i utgangspunktet ingen karamellspiser, men denne var digg! Tydelig appelsinsmak, kombinert med helt vanlig, mjuk karamellkonsistens, omsvøpet av lys sjokolade. Godt altså! – I motsetning til marsipanbiten. Jeg har aldri likt marsipanen til Freia noe særlig, Nidar sin er 100 ganger bedre. Denne her blir litt for «voksen» i smaken for meg (er jo bare 36 år, he-he), og så er den omgitt av mørk sjokolade. Wrong, wrong, wrong.

Smilen og Firkløveren er selvsagt alltid bænkers, de rene sjokoladefigurene også. 
Bestemte meg uansett ganske kjapt for «ikke gjenkjøp». Mye godt, men totalintrykket blir for kjedelig. Kjøper nok heller en Smil eller Firkløver separat hvis jeg har lyst på en av disse.

Eller hva tror dere?

10 thoughts on “Påskekos fra Freia”

  1. Får nesten litt påskestemning her, må nok kjøpe inn en påskepose til fredag. Får se om det blir Nidar eller Freia sin, eller kanskje noe helt annet :-). Uansett marsipan er best med lys sjokolade!

  2. Jeg er helt enig angående marsipanbiten! Synes nesten den smaker.. sprit? Et eller annet veldig ubehagelig med den – jeg endte opp med å kaste marsipanbitene.. Skulle ønske Freia kunne lære å lage marsipan av Nidar.. nam nam. :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.