Creme Eggs fra Cadbury

Dette er en av mine absolutte favoritter innen påskegodt. Egentlig en favoritt generelt. Creme Eggs fra Cadbury. Har kjøpt dem i England i årevis.

Dette er altså sjokoladeegg, hvor selve skallet er av melkesjokolade, og fyllet er en søt, litt glinsende sukkerkrem (med omtrent samme konsistens som Kremtopper).

Det som er litt artig er at fyllet ser ut som et ordenltig egg. Det er hvitt og gult, og størrelsesforholdet er som eggehvite og en liten eggeplomme. 

De kommer i flere størresler, og jeg pleier å kjøpe de minste som bare er et par cm høye. Det finnes jo helt opp i samme størrelse som disse påskeeggene i kartong fra Freia, men det blir litt for søtt for meg. Har selvfølgelig spist det noen ganger, men synes nesten jeg kan kjenne hvordan overdosen av sukker etser seg igjennom emaljen på tennene mine, så det holder lenge med den minste størrelsen altså.

Kan jo ta med en liten kuriositet:. I følge Wikipedia er disse eggene det mest-selgende konfektproduktet i Storbritannia mellom første nyttårsdag og påske. Ha! – overrasker meg absolutt ikke.

For dere som ikke har smakt, så anbefales det definitivt! Har ikke sett dem i Norge i år, men blir ikke forundret om de har dem på f.eks Deli de Luca.

Noen som deler min begeistring for disse?  😀

11 thoughts on “Creme Eggs fra Cadbury”

  1. Jeg har verken sett disse eller smakt dem tidligere. Freias egg synes jeg er altfor mektige, jeg blir kvalm av et slikt stort egg. Disse var søte og små og veldig fristende å teste ut. Så dumt at de kanskje ikke er å oppdrive i Norge, da skulle jeg gitt dem en sjanse. Kan jo ikke la muligheten for noen gode kalorier gå fra seg! 😛 Hvis du får hint om at de selges her til lands får du gi lyd fra deg. 🙂

  2. Jaaaa! Bestilte meg noen poser fra Ebay for noen dager siden, og gleder meg sååååånn til de kommer i posten! Jeg falt for disse da jeg var utplassert en måned i England for ganske akkurat to år siden, de er nyyyydelige!

  3. Jaaaaaa! Har bare smakt den største varianten, og husker jeg alltid måtte spise egget i flere omganger, mektig ja:0)
    Disse så jo lekre ut, og kan man få det via ebay….hm….kanskje jeg må inn og se…

    1. Ja , men det beste hadde jo vært om noen ville importere dem hit til Norge da 🙂 Jeg skal være på utkikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.