Dagligvarebloggen

Sunniva Original Sesong Vinter fra Tine

Smakte denne juicen fra Tine her forleden. Sunniva Original Sesong Vinter. Det er en juice av eple, appelsin, gulrot og sitron, og skal gi en god start på dagen. 🙂

Og ja, jeg fikk akkurat den følelsen. Altså at det er en frokostjuice.
(Selv om Tine sier at man kan nyte den når på døgnet man måtte trenge det, he-he.) 
Fargen er ganske orange og den smakte faktisk slik den ser ut. Mest appelsin, men også en del gulrot. Faktisk bittelitt for mye gulrot for meg. Og nok en gang får jeg konstatert at det er appelsinjuice som funker best for meg. Misforstå meg ikke altså, denne var helt okay , og jeg vet nok om flere som vil like den veldig godt (ref. div hytteturer). Men min kjære mann og jeg var ganske enige om at det nok ikke blir noe gjenkjøp her i huset.

Synes også konsistensen ble litt for tynn og vannaktig, og det samsvarte ikke helt med forventningen jeg fikk da jeg så fargen. Rart det der med forestillingene våre altså. 😉

Noen andre som har smakt på denne?

11 Responses to Sunniva Original Sesong Vinter fra Tine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.