Dagligvarebloggen

Spesial fra Minde

Er ikke så lenge siden jeg skrev en post om Sjokoris fra Minde. Likte den.
Så da jeg nylig så en av de andre variantene i samme serie – Spesial, på tilbud, tenkte jeg at den også fortjente en sjanse. Delikat innpakning, innbydende og ren.

Den hadde samme artige rutemønster som sjokorisvarianten, med en litt stor rute og mange små. Stilig.


Synes ikke denne varianten var så god som den forrige.
Det er melkesjokolade fylt med nougat, og jeg synes nougatsmaken ble litt for dominerende. Fikk nesten følelsen av at jeg spiste Nugatti, så det ble litt i overkant for meg. Hvis du imidlertid er ordentlig begeistret for nougat kan det hende at denne faller i smak. Konsistensen var mjuk og fin, men jeg tenkte faktisk at den hadde vært bedre om den hadde ligget en stund i kjøleskapet først.

Har ikke spiste opp platen. Blir nok liggende som nødproviant i kjøleskapet en stund, og forsvinner antagelig når skapsnoken har et desperat øyeblikk. 😉

10 Responses to Spesial fra Minde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.