Salte biler fra Ahlgrens

Nå har det vært mange innlegg om mat, så det er vel på høy tid å skrive om litt snop igjen.
Snart lørdag folkens! 🙂

Forrige helg prøvde vi den nyeste bilvarianten fra Ahlgrens, nemlig Salt lakris.
Har en veldig sterk følelse av at jeg har spist disse før.  Har de vært i salg i Norge før? Noen som vet? Eller kan jeg ha kjøpt dem i Sverige tro?

Uansett, så blir man ikke veldig overrasket over smaken. De smaker akkurat så mye salt lakris og salmiakk som de ser ut som. Gode var de! Nam nam, -men ikke revolusjonerende.

Produsenten beskriver smaken slik:
«Denne modellen har en bred og akselererende smak som aldri før har vært sett.»  😀

Jeg synes de vanlige bilene fra Ahlgrens også er veldig gode, men det har mye å si hvor ferske de er. De som er nyproduserte og mjuke, gir en mye bedre helhetsopplevelse enn om man får fatt i en gammel og inntørket pose.

Kan godt hende jeg kjøper disse igjen, men det blir ikke noe nytt førstevalg innen snop altså.

13 thoughts on “Salte biler fra Ahlgrens”

  1. første jeg tenkte da jeg så dem var Sverige? Tar fort ei stund før noe kommer til Norge derfra, har jeg erfart. Pga slekt har jeg vært i Svinesund hver sommer siden jeg var liten 😉 Og rare produkter ble fort morsomt å teste ut. Først året etterpå kom ting til Norge osv…

    Jeg har ikke smakt dem. Kanskje vi burde hehe!

    1. Ok, da er det nok i Sverige jeg har kjøpt dem da.
      Takk for link. Har ikke sett de grå posene før, men setter det på lista for neste tur til Svinesund 🙂

  2. Jeg smakte disse i kveld og likte dem veldig godt 🙂 Sammenlignet dem raskt med Laban salte rockere, og setter jeg de to opp i mot hverandre må jeg si at Salte biler blir et mer sannsynlig gjenkjøp fra min side. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.