Sørlandschips med paprika

Har sett denne digre posen fra Sørlandschips i butikkene noen uker nå, men har ikke hatt noe passende anledning eller grunn til å kjøpe den. Så da måtte vi bruke fredag som grunn. Ikke noe er som en slapp fredagskveld på sofaen med litt digg i ei skål på bordet. Nice!

Jeg åpnet posen litt forsiktig. Det luktet veldig sørlandschips sånn til å begynne med. Mmmm, ei lukt jeg liker!

Crispy og forbausende delikate og renslige flak. (Selv om det  jo alltid smitter av litt på fingrene fra paprikachips.) Synes også orangefargen var knall og fin. Er en anelse usikker på selve paprikasmaken. Den er for all del god, men har et litt utenlandsk preg over seg. Jeg måtet ta flere flak før jeg ble sikker på om jeg synes det var godt eller bare helt greit… Tenker fortsatt utenlandsk en del flak senere. Kanskje tysk potetgull. Synes det var godt ja, -det synes mannen også, og jeg lurer litt på hvordan det hadde vært med dipp til. Kanksje vi skal satse på det neste gang?

Ser for meg at jeg ikke kommer til å kjøpe den inn igjen selv, men at kanksje mannen gjør det. Og tenker bestemt at jeg forsyner meg ubeskjedent hvis det blir plassert på bordet foran meg ved en annen anledning.

Her er forresten andre innlegg jeg har skrevet om produkter fra Sørlandschips:
Potetstikks fra Sørlandschips
Heia Norge saltet chips fra Sørlandschips
Sørlandschips med Grillet Italiensk Paprika
Sørlandschips med Havsalt & sort pepper

(Og neida, jeg er absolutt ikke sponsa av Sørlandschips. Jeg er bare en fan, he-he ) 🙂

4 thoughts on “Sørlandschips med paprika”

  1. Jeg måtte jo kjøpe denne posen jeg og. 😀 Potetgullet var godt, det.. men er ikke sikker på om det kan kalles paprikasmak? Jeg synes det minte mer om et sånn der potetgull med grillsmak som var i butikkene en gang i tiden..

    1. Ja det er noe merkelig med det. Og jeg ble faktisk gående og liksom smpågulpe litt på smaken i mange timer etterpå. Hmmm, merkelig. Men smaken synes jeg fortsatt var OK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.