Potetstikks fra Sørlandschips

Som den observante leser trolig har fått med seg, er jeg ofte begeistret for produktene fra Sørlandschips. Mye godt som kommer derfra ja… Så potetstikks fra dem var så klart en god nyhet i mine øyne. (Ja de skriver det faktisk med to k’er) De har lansert den i to varianter; en med Havsalt og en med Bacon. Foreløpig har jeg bare funnet den med havsalt på butikken (Ultra), og slik ser den ut.

Må medgi at jeg ble litt skuffa over denne sørlendingen altså. Isolert sett var smaken god. Den smaker som helt vanlig salt Sørlandschips, og det er jo godt. Men konsistensen her ble helt feil. Jeg hadde forventet meg noe a’la Potetsticks fra Kims, men dette var omtrent bare som oppdelte chipsflak. Kanskje en smule tykkere?
Jeg fikk tydelige assosiasjoner til rusket nederst i potetgullposen, og følte at jeg satt og spiste opp noen gamle rester. Det ble noe udelikat over det hele, selv om det egentlig ikke ser slik ut på bildet.
Verken fugl eller fisk synes mannen min, så vi var ganske enige om at dette ikke blir noen gjenganger her i heimen.

Noen som har smakt den med Bacon? Er det god? (Tror egentlig ikke jeg gidder å smake på den altså…)
Tror nok jeg holder meg til den gamle gode sticksen fra Kims 🙂

9 thoughts on “Potetstikks fra Sørlandschips”

  1. DISSE firstet!! Husker ikke om jeg leste innholdet på posen da. Men stikks (haha!) av potetflak rett og slett da? For Kims er vel oppmalt potet som er limt sammen til strimler?

    OG BACON?!!!!! :O

    Jeg så sansynligvis havsalt på Ica. Men jeg hadde kurven full.

      1. Hmmm.. Enten var det Coop Obs eller Ica Maxi, men ganske sikker på at det var sistnevnte. Jeg anbefaler å gi den en sjanse. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.