Popcorn cheddar fra Maarud

 Har vært spent på denne helt siden jeg fikk nyss om at den skulle lanseres. 
Og «denne» er altså Popcorn med cheddar fra
Maarud. 

Mmm, klar for en kveld i joggingsen på sofa'n 🙂

Husker Sørlandschips hadde noe som het Ostepopcorn på slutten av 90-tallet, og det var jeg veldig begeistret for (Husker dere den Guro og Lene? Dukket stadig opp på vorspiel i Arnegårdsveien, he-he…)
Hadde håper at denne varianten smakte noe av det samme. Liker ostepop veldig godt, så var absolutt positivt innstilt i forkant av smaking.

Synes det luktet mest vanlig popcorn da jeg åpnet posen. (Da den hadde ligget åpen en stund, ble den karakteristiske osteosen imidlertid mer fremtredende ja…) Popcornet var mer orange enn vanlig i fargen, særlig noen av eksemplarene.

Hmm, det smakte egentlig ikke så veldig cheddar synes jeg. Man kunne fint ane tendensen altså, og de tydelige saltkornene fra vanlig popcorn var fraværende, men det var litt mildere enn jeg hadde trodd og håpet. Jeg synes for all del popcornet var godt, ingen tvil om det. Men det kunne med fordel vært ha vært litt tydeligere cheddarsmak. Ble kanskje litt for lite særpreg og litt for lite ost. Selv om det i rettferdighetens navn skal sies at bitene nederst i posen smakte mye mer/sterkere enn de på toppen. Kanskje dette cheddarstøvet glir av og samler seg på bunnen?

Blir nok heller ostepop neste gang jeg craver for noe med den type smak altså.
Jaja, artig å ha prøvd uansett, utelukker ikke gjenkjøp, -og vi spiste opp alt sammen når vi først var i gang. 🙂

 

17 thoughts on “Popcorn cheddar fra Maarud”

  1. Har sett den, men liksom ikke fått meg til å kjøpe den. Men nå tror jeg at jeg må kjøpe en pose neste gang ja. Takk for tipset! 🙂

 1. På kinoen her i Sandnes har de ulike krydder man kan velge å strø på popcornet, blant annet cheddarstrø/krydder. Det smaker himmelsk! Så strør jeg da også på i rikelig monn. 😉
  Denne varianten på pose var ny for meg, men skal testes ut, vær du sikker. Håper jeg ikke blir skuffet av det du skriver om at det ble litt lite ostesmak, men det er definitivt verdt et forsøk uansett.

  1. Oi, det hørtes digg ut. Vet faktisk ikke om de har det på kinoen her i Sandvika, ser stort sett barnefilmer og da er det gelegodt det går i he-he. Du får teste ut og se hva du synes, men for meg ble det altså for lite smak… 🙂

   1. De har i Sandvika også. Ved kassa 😉
    Har ikke prøvd det, men så det sist jeg var der. Jeg liker popcornet mitt «bart» :o)

    1. He-he, ja bart popcorn er godt det altså. Men nå som jeg har tenkt meg om kan det nok hende det blir gjenkjøp av denne allikevel…

   2. Nå har jeg testet, vet du! Jeg likte den godt, jeg, men samtidig kunne jeg ønsket meg ørlite grann mer ostesmak, som jo også du påpekte. Kommer nok uansett til å bli noen poser av denne på meg framover også… 🙂

    1. Så bra du likte den da. Jeg skal innrømme at jeg faktisk også har vært fristet til å kjøpe den igjen noen ganger altså, så burde kanskje moderere innlegget mitt bitte litt? 😉
     Ostesmak kan jo aldri bli feil!

  1. He-he, nei du er nok ikke den eneste håperhåperhåper. Jeg tar en flikk flakk, og innlegg kommer om kun kort tid 😉

 2. Ugh, cheddarsmak. Tvilsomt det er ekte Cheddar liksom, har smakt andre ting med cheddarsmak og det smaker verre enn ostepop for meg.. :/ elsker ost, misliker ostesnacks, tror det er en direkte sammenheng der 😉

  Og Arnegårdsveien, nei og nei!!! Bor ikke der nå – men bodde der når jeg flytta til Hønefoss. og matbloggen må nesten ha blitt startet der.

 3. Prøv å poppe popp korn å strø paprika pulver å aromatkrydder så skal dere få smake noe virkelig godt jammi jammi. Kan dere ikke lage med sauercreame og løk. det er også veldig godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.