Dagligvarebloggen

Kleenex Balsam Fresh

Vinter, kuldegrader og snø + små barn, er nesten synonymt med forkjølelse og rennende nese. Med to små i huset skal jeg innrømme at det går med en del pakker snytepapir i uka.

Og snytepapir finnes i mange, mange varianter, men jeg sverger til de med balsam fra Kleenex. Vil ikke at mine søte små skal bli såre under nesen. Passer alltid på å ha en sånn 10-pack med papirservietter liggende i skapet.

Den vanlige varianten

Og da jeg handlet på lørdag fant jeg til min store begeistring en variant jeg ikke har sett før: Kleenex Balsam Fresh.

Den freshe varianten 🙂

Mmm, for en deilig duft! Dette er altså Kleenex, med den gode milde balsamen og mentholduft! Forfriskende! For en god idé! Duften skal i følge produsenten hjelpe oss å puste gjennom nesen når vi er forkjølet.
Synes den ga et fresht inntrykk!

Lillemor på 2 tittet litt forundret på papiret første gang jeg tørket henne med det, men jeg tror hun likte det. Hun har i alle fall ikke sagt «ææs» eller vridd seg vekk når jeg har kommet med det igjen og igjen i dag. Hadde en pakke i lomma da vi var på aketur i går, og følte at det liksom duftet en anelse menthol hver gang jeg åpnet glidelåsen. Anbefales!

Jepp, her blir det gjenkjøp! 😀

7 Responses to Kleenex Balsam Fresh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.