Kleenex Balsam Fresh

Vinter, kuldegrader og snø + små barn, er nesten synonymt med forkjølelse og rennende nese. Med to små i huset skal jeg innrømme at det går med en del pakker snytepapir i uka.

Og snytepapir finnes i mange, mange varianter, men jeg sverger til de med balsam fra Kleenex. Vil ikke at mine søte små skal bli såre under nesen. Passer alltid på å ha en sånn 10-pack med papirservietter liggende i skapet.

Den vanlige varianten

Og da jeg handlet på lørdag fant jeg til min store begeistring en variant jeg ikke har sett før: Kleenex Balsam Fresh.

Den freshe varianten 🙂

Mmm, for en deilig duft! Dette er altså Kleenex, med den gode milde balsamen og mentholduft! Forfriskende! For en god idé! Duften skal i følge produsenten hjelpe oss å puste gjennom nesen når vi er forkjølet.
Synes den ga et fresht inntrykk!

Lillemor på 2 tittet litt forundret på papiret første gang jeg tørket henne med det, men jeg tror hun likte det. Hun har i alle fall ikke sagt «ææs» eller vridd seg vekk når jeg har kommet med det igjen og igjen i dag. Hadde en pakke i lomma da vi var på aketur i går, og følte at det liksom duftet en anelse menthol hver gang jeg åpnet glidelåsen. Anbefales!

Jepp, her blir det gjenkjøp! 😀

7 thoughts on “Kleenex Balsam Fresh”

  1. SV: Ja mormorer er det beste 😉 Hehehe… Håper du ringte mormoren din i går 😉 Det er viktig å ta vare på de så lenge vi har de.. Bank i bordet <3
    Jeg gleder meg veldig til å vise dere bilder 😉 Det er helt herlig og skulle gifte seg ja.. Ingen tvil!

  2. Jeg måtte kjøpe denne i dag ettersom både jeg og fireåringen min ligger hjemme med influensa.
    Han var begeistret! «Mmmm, det lukter sukkertøy!»
    Jeg likte den godt selv, frisk og god!

    Helle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.