Karamellkake fra Lierne

Helt siden min tidligere, saftige favoritt Caramel Brownies forsvant fra butikkhyllene har jeg vart på jakt etter en verdig erstatter. Hadde derfor store forhåpninger da jeg så denne nye nye Karamellkaken fra Lierne.
Ta en titt på den…

Hmm, vi har vel ikke akkurat ruinert oss på utvikling av fancy emballasje, har vi vel?

Får heller håpe at pengene er brukt å utvikle en drøm av en kake da, som nesten umerkelig smelter i munnen.

Ikke brukt penger på det heller nei…. 🙁

Synes det smakte som noe veldig søtt, dynket i smør.
Dette er ei lys kake med et tynt lag mjuk karamell oppå, dekket med sjokolade oppå der igjen. Den jeg kjøpte var nesten litt rå inni. Jada, det smaker karamell, ingen tvil om det. Følte jeg bet over en oversized smørbukkaramell. Spiste ikke opp stykket mitt, og som dere ser er det ikke akkurat såå store biter. Flinke Guro som var på besøk, var så høflig at hun spiste opp stykket sitt, men hun tok ikke flere. (Mann og barn likte den heller ikke… -bare sånn til info)

Konkluderer enkelt med absolutt 0 gjenkjøp. Egentlig synd, for jeg synes så avgjort de små utfordrerne skal få en sjanse. Folkens; det er dessverre ingen vits i å prøve denne.

5 thoughts on “Karamellkake fra Lierne”

    1. Ja jeg handler og handler. 🙂 Nå må dere enten begynne å utbetale meg litt mer lønn, eller så må noen snart sponse meg tror jeg, he-he.

    2. synes du kan prøve denne kaken jeg, for av alle ferdig kaker man kan kjøpe så er karamellkaken den desidert beste 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.