Fresh Breath Gum Lemon Lime fra Läkerol

I utgangspunktet er jeg ingen tyggisperson. Spiser det ganske sjelden; for det meste bare hvis andre byr meg en og jeg finner ut at ja takk, kanskje det hadde vært godt.
Behovet meldte seg allikevel i forrige uke på jobben, da det ble litt vel mye rå løk i salaten til lunsj. Mmm, det var selvfølgelig veldig godt,  men for å skåne mine omgivelser i etterkant, måtet jeg sette inn et lite tiltak.

Derfor prøvde jeg altså denne Fresh Breath Gum Lemon Lime fra Läkerol.
Puh, hva med et litt kortere navn?

Den smakte umiddelbart ganske så syrlig. I tillegg til sitronen, kjenner man dette friske xylitolinnslaget med en gang, og noe litt mer beskt som gradivis og litt diskret dukket opp på tunga . Kanskje det er denne Zinken de har i sin «Optafresh active formula»? Er ikke så sikker på om jeg ønsket den velkommen… Var helt grei denne her, men ingen sensasjon. (Men den var jo ny)

Vet ikke om denne tyggegummien  fjernet all rød løk-ånden min, men jeg fikk i hvertfall friskere smak inni munnen min. Til info orket jeg ikke tygge særlig lenge, siden biten faktisk var hakket for stor. Da blir det fort litt kvalmt og klysete. Pluss for hygenisk og delikat innpakning skal de allikevel få.

Denne kommer også i en annen smak;  Läkerol Fresh Breath Gum Eucalyptus. Kanskje jeg skal prøve den neste gang jeg må iverksette strakstiltak, he-he?
Noen som vet om den er god?

Hilsen løkspiser’n 😀

6 thoughts on “Fresh Breath Gum Lemon Lime fra Läkerol”

  1. Jeg har prøvd Läkerol Fresh Breath Gum Eucalyptus, og den smakte veldig syntetisk for min del. Synes Läkerol skal holde seg til pastiller og overlate tyggismarkedet til stimorol og extra 😉

  2. Jeg spiser veldig sjelden tyggegummi, og hvis jeg først gjør det skal den i alle fall være skikkelig god! 😉 Jeg liker i utgangspunktet lkris/salmiakksmaker, men de tyggegummiene blir fort harde og smakløse, synes jeg. Er også glad i sitrussmaker, og derfor synes jeg denne kan være en spennende nyhet. Skal ikke se helt vekk fra at jeg tester den ut. 🙂

    1. Ja hvis du liker sitrus-smaken er den sikkert en vinner for deg. men som jeg sa ble det for store biter for meg, er nok det som er mest utslagsgivende for ikke gjenkjøp-konklusjonen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.