Forsvinner denne posen?

Siden det kommer drøssevis av nye varer i butikkene hvert år, må nødvendigvis en god del forsvinne også. Noen etter kort tid, -er jo stadig nyheter som flopper, andre etter å ha vært i salg i flere år. En del produkter, som den der Fryst-serien skjønner man at er dømt til å mislykkes. Andre ganger blir man mer overrasket….
Og selv om jeg absolutt er mest interessert i nyheter, er det også veldig gøy å følge med på produktene som forsvinner. -Selv om jeg vanligvis ikke skriver innlegg om dem. 
Fullt så gøy er det imidlertid ikke når en av mine favoritter trekkes ut av butikkhyllene.

Og nå har jeg hørt grusomme rykter om at Sagnomsuste biter fra Freia blir borte!? Uææææ, nei det må ikke skje. Er det noen som kan bekrefte dette? Eller avkrefte? Det måå da være flere enn vår familie som liker disse eventyrlige Smil-bitene?

Noen som har hørt noe og kan gi meg en update?

6 thoughts on “Forsvinner denne posen?”

  1. Lett å finne ut, antar flere butikker har samme men klarer bare å se for meg Meny: Se på prislappen på hylla. Da står det med ørsmå bokstaver «UTGÅR» foran koden.

    Jeg lever på et trangt budsjett og klikker i vinkel over at alt ligger på feil hylle og jeg ikke klarer å finne priser, så da må jeg sammenligne nummer på posen og nummer på hylla, rett og slett. Når alt heter «polarbrød hvete» som jeg opplevde i stad så vet jeg virkelig ikke forskjell på produktene heller.. Så derfor har jeg fått med meg dette UTGÅR-systemet.

  2. De er supergode! Men litt dyre, så tror ikke de har solgt så veldig bra. Håper de ikke forsvinner i alle fall! Selv så er jeg ganske frustrert over at min Ica-butikk har fjernet Kims French Fries Salt fra hyllene (håper det bare er den butikken..). Det er jo en klassiker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.