Apetina classic Herbes de Provence fra Arla

 

Tror ikke jeg kjenner mange som ikke liker fetaost. Denne deilige lille grekeren har blitt en godt integrert vare i de norske kjøleskap, og mange salater blir nesten litt nakne uten.
Vi bruker alltid Apetina feta fra Arla. Den på glass i lake. Veldig god den laken altså. Bruker den gjerne som dressing på salater.
Mmmmmmm… gleder meg til sol og sommer…. og grillmat….

 

Vel, nå har Arla kommet med en ny fetavariant på glass. «Herbes de Provence«.

Disse urtene fra Provence viser seg å være rosmarin, timian, basilikum, oregano og sommerkrydder. …Øøøhhh, fra den frodige og viltvoksende sommerplanten… ..som har best vekstvilkår i Provence…

Prøvde disse nye terningene i en salat i går, og synes det ble riktig så godt. Det smakte skikkelig provencekrydder, selv om konsistensen på både ost og lake var veldig likt den originale varianten. Ostebitene var kanskje en tanke glattere og lettere å bite igjennom, men det kan bare være tilfeldig på det glasset jeg hadde kjøpt. 

Jeg kjøper gjerne denne varianten igjen. Tenker den passer ekstra godt til sommermat, så hvis ikke før så blir det helt sikkert gjenkjøp i juni. Noen som fikk lyst til å prøve?

4 thoughts on “Apetina classic Herbes de Provence fra Arla”

  1. Siden du nevner at du ikke kjenner så mange som ikke spiser Feta, så kan jeg godt nevne at jeg er en av «ikke» spiser’ne og det samme med han jeg deler hus med 🙂
    Men uansett gleder vi oss til sommer og grill!

  2. Jepp! Helt klar for å prøve, jeg! Elsker jo fetaost. Til nå har jeg likt best varianten med soltørkede tomater, men urtevarianten skal garantert testes ut. Hos oss får jeg hele glasset for meg selv, forresten, siden ingen av de andre er begeistret for denne smakfulle kaloribomben. 😉

    1. Jeg får faktisk også glasset for meg selv, mannen foretrekker mozzarella i salater. Mmmm, gjør jo ikke noe det 🙂 jeg synes den med hvitløksfedd og oliven også er veldig god 🙂

Comments are closed.