Walters No 156

Nå nærmer det seg 1. februar – og da er det alltid slipp av mange nye dagligvarer fra de store produsentene.
Gjett om jeg gleder meg. Juhuuuu  😀  
-Men allerede nå har jeg sett en og annen ny godbit i butikken. Veldig artig! – Og jeg tester mer enn gjerne!!

Godeste Walter har kommet med en ny sjokoladevariant. Den kommer fra Freia, og heter Walters No 156.
Dette er en sjokolade med karameliserte pekannøtter og et hint av chilli. En spennende kombinasjon (på papiret i hvertfall)!

Synes faktisk innholdet i denne sjokoladen smakte veldig lite. Skuffende! Det er forholdsvis lite nøtter og man kjenner ikke at de er karamelliserte. Det drukner i sjokoladesmaken -som forøvrig er veldig god altså. Freia kan sjokolade, det vet vi.
Det lille hintet av chili er heller ikke særlig merkbart. Man kjenner det så vidt bak  i munnhulen etter at man har svelget unna biten, men det er ikke spesielt markant.

Dette var med andre ord en litt for kjedelig sjokolade. Jeg fikk liksom ikke tak på den, den skilte seg ikke noe særlig fra mengden. «Relativt ordinær», sa min kjære mann, og jeg er ganske så enig.

Tror ikke det blir gjenkjøp her, og jeg er spent på hvor lenge denne varer i butikkhyllene. Husker dere Freia-sjokoladeplaten med Jordbær som var i salg for halvannet år siden? Den forsvant fort gitt. Gjør denne det også tro?

8 thoughts on “Walters No 156”

  1. Forsøkte meg på denne igår jeg og. Ble veldig skuffet.. Kjente litt chili ettersmak, men ikke merkbart nei.. Tror også denne forsvinner ganske fort!

  2. Kjekt å vite, så «slipper» jeg å spise den! Liker den originale Walters mandler veldig godt, så da blir det vel kjøp av den i stedet. Tor Eiriks favoritt er Bergene melk, jeg synes freia sine sjokolader er bedre! 😉 Nevnte jeg at jeg mista skåla som var full av Pops i gulvet i går? Buhu!!!

  3. fant den i butikkhylla i dag…virket interessant, så jeg kjøpte ei plate

    må dog si meg enig med forfatteren, for den var omsider ganske tam…alt for sparsom på de karamelliserte pekannøttene; smakte i større grad kun melkesjokolade med et hint av noe krispy, etterfulgt av en svak brennende sensasjon bakerst i munnen…kjedelig ! 😛

    ser heller fram til noe nytt og spennende i Melkedrømserien…forhåpentligvis en ny variant med yoghurt—og kanskje karamelliserte pekannøtter ? 😉

  4. faktisk, til ettertanke, så vil jeg ikke framstå som et eksempel på en slakter av Walters No 156…for hvis det kom til et valg av storplater, er denne definitivt mitt andrevalg etter Walters Mandler 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.