Stratos Sjokostriper fra Nidar

Nå har det kommet en ny Stratosvariant fra Nidar.
Den heter Stratos Sjokostriper og en test var selvfølgelig  helt obligatorisk for Consuming.

Har alltid likt Stratos veldig godt. Det er noe unikt med konsistensen, den smelter perfekt i munnen. Mmm, kjøper alltid sånne små Stratosfigurer når jeg kjøper smågodt, hvis dere vet hva jeg mener.

Bilde lånt fra www.stratos.no

Den blå Stratoskua sier «Brekk av en stripe og kjenn den luftige melkesjokoladen smelte i munnen!«, og det gjør jeg mer enn gjerne.
Denne varianten var like god som all annen Stratos, men om mulig et hakk mer kompakt. Men don’t worry, boblene av glede er fortsatt til stede. Ha! – et lite nødrim.

Det var fire striper, og det passet perfekt så hele family’n fikk testet den. Minnet egentlig litt om Kvikk Lunsj i størrelsen. Minnet også litt om den porøse melkesjokoladen til Freia i den runde utformingen på toppen. Men Stratos eier liksom litt disse boblene i sjokolade synes jeg.
Kan godt hende det blir gjenkjøp, men må sjekke prisen først.
Kjøpte den sammen med mye annet denne gangen, så husker ikke hva den kostet. Og det er bare 64 gr sjokolade, så muligens lønner det seg  å kjøpe en større variant. Og vi har ikke akkurat problemer med å spise opp sjokolade her i huset! 😀
Veldig god var den i hvertfall.

4 thoughts on “Stratos Sjokostriper fra Nidar”

  1. Takk for at du titte innom bloggen min, og la igjen en hyggelig kommentar 🙂

    svar; Takk, det skal eg selvfølgelig gjer. Men trur nok eg kanskje må vente til det våres litt meir..men må sei eg klør etter å begynne no med det samme 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.