Nachips fra Peppes

I dag hadde vi enkel middag. Siden det var nyttårstilbud på Peppes, bestilte vi en pizza hjem. Er digg å gjøre sånt innomellom, -og det er jo lørdag. Den trivelige gutten bak disken sendte med oss en boks med deres «nye chips» og ville gjerne vite hva vi syntes om den. Så spennende – tusen takk. 🙂

Dette var jo egentlig en helt vanlig boks med Nachips / Nachos / Tortillachips eller hva du nå vil kalle dem. Kan liksom ikke si jeg synes de skilte seg noe særlig fra chipsene man alltid har kunnet kjøpe på Peppes før, men de har kanskje vært trekantede? Husker ikke i farten.  Disse var i hvertfall runde. Og de var veldig gode altså!

God salt smak, og ikke så tørre som de man kjøper i pose fra f.eks Old el Paso. Godt saltet også.  Vi fikk med en boks med Peppes salsasaus også, og den var det bra med smak i. I hvertfall en medium… Egenlig var den ganske salt til å være salsa, men absolutt god. Det stakk litt i munnen etter at jeg hadde svelget unna. Joda, absolutt en god kombinasjon.

Jeg må innrømme at jeg spiste det meste av chipsen med resten av rømmedressingen vi hadde igjen etter pizzaen. Jeg synes nemlig at rømmedresssingen til Peppes er i en klasse for seg selv! Nesten så jeg vil påstå ingen over, ingen ved siden. (Kanskje med unntak av Oniondippen til Maarud som ikke lages lenger…) Spiste i hvertfall tom både rømmedressingen og chipsboksen og var veldig fornøyd.

Vet ikke om vi kommer til å bestille med slike chips neste gang vi bestiller pizza fra Peppes, men det kan godt hende vi kjøper en kurv som appetizer hvis vi spiser i en Peppesrestaurant en gang.

Tusen takk til den trivelige (og blide og servicemindede) gutten på Peppes på Kolsås som sendte med oss disse chipsene. Vi synes både de og sausen var veldig gode!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.