Cherry Mint Frisk

Ser at det har kommet en ny Frisk-variant. Den heter Cherry mint, og jeg må si jeg syntes det hørtes ut som en noe snodig kombinasjon da jeg så den. Men frisk pust og god ånde vil man jo ha, så jeg kjøpte en liten eske.

Den smakte litt som barnegodteri helt i startet. Fikk faktisk et lite Cherry Coke-flashback, he-he. Deretter smakte det mest vanlig mint. Men den var ikke så sterk som den grønne Frisk-varianten. Mye mildere. Følte ikke at jeg umiddelbart fikk krystallklar ånde nei, snarere at jeg koste meg med en mikropastill. Joa, den var veldig god, men tror ikke det blir gjenkjøp. Skal jeg ha noe for frisk pust må jeg ha mer innslag av sterk mint, og vil jeg ha godteri som smaker frukt, så kjøper jeg en pose Gott & Blandat…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.