Cheez Dippers fra Den Leender Ko

Prøvde disse Cheez Dippersene fra Den Leender Ko her forleden dag.
De har jo vært i butikkene en god stund, men har liksom ikke kommet meg til å kjøpe dem. Har trudd det har vært noe syntetisk ræl (som egentlig stemmer….) Men nå har vi da prøvd dem. Og de var bedre enn antatt.

Esken inneholdt faktisk fem små pakker med ost til å dippe og en neve små grissinier (altså kjeks-sticks). Osten smakte rimelig standard smøreost, ingen overraskelse der. Mild og fin, og ikke klissete. Og sticksene smakte akkurat slik kjeks som man forventer, and then some. Fakisk var de ganske gode. Smakte litt, uten at jeg egentlig klarer å beskrive smaken noe videre.

Det er mer enn nok ost i hver pakke, så det kunne gjerne vært flere kjeks slik at man slapp kaste osterester for hver gang, eller finne fram alternativ kjeks for å få brukt opp resten av dippen.

Det er tydelig at dette er et produkt ment for barn. Både porsjonsstørrelsene og designet oppå de små pakkene tilsier det. Derfor var det jo litt bortkastet at begge mine små rynket skeptisk på nesa. Hmmm…. Så der ble jeg sittende og spise alle selv da. Ikke at det var noe problem altså, he-he.
I slike skapsnoker-øyeblikk går det meste ned.

Trur nok ikke det blir noe gjenkjøp av disse altså. Da lager jeg heller en ordentlig dipp og kjøper en pakke med Piccoli.
Andre som har kjøpt disse?

4 thoughts on “Cheez Dippers fra Den Leender Ko”

    1. Det skulle jeg gjerne gjort, men vet bare om 4-5 stk enda. Og så er det visst litt strengt fra enkelte produsenter om hvilke informasjon man slipper før lansering og ikke, mht aksjekurser etc. Men vet i alle fall at det kommer Popcorn med Cheddarsmak fra Maarud, Proviant i større poser fra Maarud (variantene med salt og bacon), og en del spennende nyheter fra Stabburet… Nærmer seg jo veldig lansering nå, og da står jeg klar på Meny og handler inn! 🙂 Men hører du om noe, setter jeg pris på tips altså!
      Hilsen Ingvild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.