Wraps Pizza style fra Findus

I juni skrev jeg et innlegg om Fish & Crisp  fra Findus, og nederst der la jeg inn bilder av deres Wraps med smak av Pizza og Tex Mex, og skrev at jeg også hadde lyst til å smake disse. Fikk en del kommentarer (som jeg ikke klarte å få med over fra den gamle bloggen) på at de ikke var gode og at jeg burde stå over, men tenkte nå jeg ville prøve sjøl allikevel da. Så her om kvelden varmet jeg to i micro’n. Valgte varianten Pizza Style,  og slik ser de ut frosne:

Hmm, skjønte fort at jeg burde ha hørt på de som advarte meg. For detta var nitriste greier altså.
Øøø,  mine så definitivt ikke like freshe ut som de på bildet på esken nei…

Ga en til mannen i huset, så vi liksom skulle kose oss med en hver… Yeah right. Spiste ikke akkurat mye av min gitt. Synes den var slapp, tam, dvask, vassen og syntetisk.

Kasta resten i søpla -veldig skuffet! 🙁
Jeg er jo en Findus-fan, og har for ikke så lenge siden skrevet innlegg om deres
Snitzler, deres Sprøbakte svinekjøtt med ostesaus og om deres Tapas Fingers. Og alle har det blitt gjenkjøp av. Men ikke denne gangen altså.
Vil ikke anbefale denne lefsa til noen. Ta heller ei brødskive og et glass melk! Blir aldri gjenkjøp.

4 thoughts on “Wraps Pizza style fra Findus”

  1. Og jeg som akkurat har kjøpt disse (med tex mex).. De var på 10kr tilbud på ICA, kanskje det er fordi de smaker så vondt? 😉 Får driste meg til å prøve de en dag, har ikke mikro så må bli i ovn. Kanskje bedre da? Får krysse fingere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.