Potetgullbolle fra Maarud

Det var sikkert noen av dere som leste innlegget mitt om Maaruds nye design på sine potetgullposer i august. Og siden jeg er en stor Maarudfan (ingen hemmlighet det…), er jeg selvfølgelig også tilhenger av dem på Facebook. Og for en stund siden hadde de en konkurranse på siden sin, der man faktisk kunne vinne bollen som er avbildet på posen til varianten med Salt.
Jeg slang nå inn en kommentar og jammen vant jeg! Hurraaa.
Noen dager senere fikk jeg faktisk en potetgullbolle i posten.

Utrolig, jeg har vel aldri før i mitt liv vunnet noen ting! Tusen takk til Maarud. Veldig hyggelig!

Bollen kan faktisk kjøpes også ser jeg, klikk da evt her: http://www.firmagaver.no/maarud

Har ikke testet den enda, men blir ikke lenge til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.