Milky Way Midnight Dark

Siden jeg er veldig glad i den vanlige Milky Way-sjokoladen, måtte jeg selvsagt kjøpe denne da jeg så den. Milky Way Midnight Dark:

Den så virkelig lekker ut! På grensen til det eksklusive. Mørk, ren sjokolade, tydelig mønster, og jeg tenkte «dyr og delikat» inne i hodet mitt.

Da jeg delte den i to var den fylt med nesten flytende karamell og veldig hvit vaniljenougat som en tydelig kontrast. Den så virkelig innbydende ut.

Dessverre ble jeg desillusjonert da jeg tok en bit. Sjokolade var så mørk at den neste var bitter, og hadde litt for mye kaffesmak i seg. Det var nesten så jeg innbilte meg en antydning til alkoholsmak, selv om den ikke inneholdt noe slikt i følge varedeklarasjonen på baksiden. Niks, smakte feil, så jeg lot mannen spise opp resten. Jeg holder meg garantert til originalen i fremtiden.

6 thoughts on “Milky Way Midnight Dark”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.