I gang på eget domene

Da er jeg i gang på eget domene. Hurra!
Har vært lite blogging den siste tiden, men nå håper jeg etterhvert å ha tid til å kjøre i gang igjen for fullt.

Selv om jeg ikke har postet innlegg den siste måneden, betyr ikke dette at jeg ikke har smakt på nye produkter. Alle julevarene har jo kommet. Og alt julesnopet. Gumle, gumle… Så nå får jeg se hvor mye som slipper gjennom mitt pinlighetsfilter og kommer ut på bloggen, og hvilke gode smaker jeg bare skal kose meg med sånn for meg selv.

For evt nye lesere, kan jeg kjapt nevne at den gamle adressen min er www.consuming.blogg.no  Har fått overført alle de gamle postene derfra  hit, men klarte ikke fått med kommentarene dessverre.

Holder også på med litt småpuss på layouten, men det kommer på plass etter hvert.
Så da er det bare å kjøre i gang…

Follow my blog with bloglovin

2 thoughts on “I gang på eget domene”

  1. Så bra at du er igang på ny side! Jeg synes bloggen din er veldig bra og har savnet oppdateringer på den gamle siden. Skulle faktisk til å etterlyse den da jeg så på facebook at du hadde byttet adresse. Du skriver veldig bra synes jeg, morsomt og informativt 🙂 Er ivrig tilhenger!

    1. Hei, så hyggelig å høre fra deg! Har vært så sinnsykt travelt på jobben de siste ukene + at jeg har jobbet litt med overflyttingen hit, men nå gleder jeg meg til å få lagt ut massevis av deilige fristelser i ukene som kommer! 🙂
      Snakkes på nyåret ang. lunsj! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.