Grandiosa Mozzarella fra Stabburet

I utgangspunktet kan jeg styre min begeistring for ferdigpizza. Allikevel hender det vi må ty til en slik løsning innimellom i en hektisk hverdag, så derfor har jeg testet ut den nyeste Grandiosaen fra Stabburet. Den heter Grandiosa Ekstra Tynn Mozzarella.  «Den er toppet med mozzarella, søte tomater, frisk basilikum og en mild grønn chili», sier Stabburet.

Dert luktet veldig lovende da jeg tok den ut av ovnen. Mmmmm…

Det smakte ganske mildt. Jeg hadde egentlig forventet noe mer krutt, futt og fres.
Okay, det står mild chili, men allikevel… Mozzarellaen hadde et godt krydder og var i såpass tynne skiver at den ikke ble kvalmende. Bra! Den var god. Sausen smakte ganske ordinært og det gjorde bunnen også. Av enkelte biter fikk man en liten prikking i tunga, selvfølgelig kom dette av at man fikk en av jalapeñoene i munnen. -Men det skulle vært litt flere av disse. Jeg hadde også ønsket meg mer ost utenom der det lå mozzarellaskiver. Tror ikke det er noe problem å servere denne til barna, er ikke sterkere enn at det går finfint.

Bildet på esken og min ferdigstekte pizza. Ligner da litt?

Her er bilde av esken og bildet av min ferdigstekte pizza. Ligner da litt?

Tror imidlertid ikke det blir noe gjenkjøp av denne her, den var for litt for smakløs og kjedelig. Og tam.  -Jeg er jo glad i litt kjøtt på pizza’n jeg da. Men helt greit, alle kan jo ikke ha det. Hmmm, lurer på hvor lenge denne varer…. Noen som vil tippe?

4 thoughts on “Grandiosa Mozzarella fra Stabburet”

    1. Hei du. Er resturante mozerella fra Dr.Oetker? Må innrømme at jeg ikke har full oversikt på ferdigpizzamarkedet. Prøver å unngå det ja…. 🙂

  1. Herlig med nytt innlegg fra deg. Har ventet lenge på det. Denne pizzaen har jeg faktisk ikke smakt. Enda jeg kjøper endel ferdigpizza, og favorittpizzaen min er faktisk vegetar, så denne må jeg jo nesten prøve.

    1. Heisann, hyggelig å høre fra deg! Ser at bloggen din også har fått en facelift siden sist jeg var inne! Ja , prøv pizzaen du, er visst mange som liker den! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.