Blikkbokser

Sånn i forlengelsen av forrige innlegg, kan jeg jo nevne at jeg faktisk har litt ekstra sansen for produkter i stilige blikkbokser. Og nei, mener ikke hermetikk… Kjøper gjerne produkter hvis de kommer i en special edition i en blikkboks av et eller annet slag. -Og jeg tar vare på boksen etterpå.  Er nok derfor jeg likte disse tiny containerne  fra Deli de Luca med mints så godt.

Her er et lite utvalg av de andre boksene jeg har. Noen kjøpt tomme, andre med produkter oppi (som dessverre er spist opp for lenge siden…)

Marsboksen min. Her var det en gang små sjokolader, nå bruker jeg den til å ha poser med dippmix i.
Spagettiboksen min
Ingen flere drops igjen, men oppi her sparer jeg nå mynter til sydentur
Tyggis og pastillboksen min
Egentlig en vanlig kakeboks fra Nille, men oppi her har jeg altså alle pepperkakeformene mine
Og så er det bare å håpe at Nissen har med seg noe julegodt i en blikkboks til meg, eller at noen kjente og kjære skal på utenlandstur snart og kommer over en blikkskatt i Tax-free’n som de kjøper med til meg.

 

1 thought on “Blikkbokser”

  1. Jeg er en stor fan av slike bokser og har et utall hjemme, noen til pynt og andre til nytte. Å legge alle pepperkakeformene i en boks var en ny og god ide som jeg stjeler umiddelbart. 😉
    En gledelig romjul ønsker jeg deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.