Snøkuler fra Nidar

Har hørt rykter om at julemarsipanen allerede har kommet i utvalgte butikker, men har liksom ikke helt villet tro det. På lørdag så jeg det imidlertid med egne øyne på Meny, men av prinsipp svingte jeg vognen min galant unna. Men så fikk jeg øye på en annen vinternyhet – nemlig Snøkuler fra Nidar. Og siden det er en nyhet, og jeg tross alt har en blogg å holde liv i, tenkte jeg ok da. La gå. Jeg prøver! (Er visst ikke så prinsippfast allikevel…)

 Dette er altså en posen med to typer sjokoladekuler. En den ene har karamellfyll, og den andre melkekrem.


Karamellvarianten var grei nok, men blir neppe noen ny favoritt. Den smakte ganske likt Caramello, men siden jeg liker karamellfyllet til Smil (fra Freia) bedre enn Nidarvarianten, gir jeg bare midt på treet-karakter. Det smaker for mye smør og kakao. (Men jeg klarte fint å spise alle for det altså…)

 

 


Kulene med melkefyll var mye bedre. Mmmm, gafle, gafle… Og det var ikke så mye krem at det ble kvalmt, bare veldig godt. Kan meget godt hende det blir gjenkjøp av denne posen for de hvite sin del, så får heller de andre i familien spise de med sølvpapir 🙂

 

Har dere sett disse posene i butikken?
Noen flere vintervarer jeg bør teste?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.