Okserull fra Jacobs Utvalgte + hermegås?

Siden mitt yndlingskjøttpålegg (Krydret Lunsjrull fra Gilde) var utsolgt på forrige handletur, kjøpte jeg ei pakke med Smaksrik Okserull fra Jacobs Utvalgte i steden.

Synes den hadde dyp og fin farge, ikke antydning til grå. Den var saftig, fersk og innbydende. Heldigvis hadde den heller ikke disse unødvendige, tradisjonsrike fettrennene som okserullen fra Gilde har.

Til tross for at den smakte godt og var delikat å se på, var den forbausende slintrente i konsistensen. Ikke så veldig mye altså, men mer enn man kunne forvente fra denne serien. Synes også prisen var litt høy; 40 kr for 6 sneier er litt drøyt Men det kan godt hende det blir gjenkjøp igjen hvis jeg ikke finner yndlingspålegget neste gang heller. Likte den jeg.  :-)

 


 Men, når vi nå er inne på Jacobs Utvalgte-serien, så tenkte jeg å nevne to ting.

Det første er at de har en utrolig lekker krydderserie, med veldig stilfulle bokser!
Prøvde å ta et bilde av dem i butikken med min antikke mobil, men det ble ikke så bra. Men et lite inntrykk får dere. Så får dere heller titte etter live-varianten på neste handletur på Meny eller Ultra

Hadde jeg hatt litt større kjøkken skulle jeg gjerne hatt disse på display! 🙂Det andre er at jeg har oppdaget et plagiat!! Copycat!!  
Helt utrolig altså.
Jeg er vanligvis veldig positiv til Rema 1000, og handler gjerne der, men dette er vel å gå over grensen til å være frekk vel. Se på designet til deres bokser med Erlings Oksefond (Kraft av storfe). Det er da til forveksling likt designet til Jacobs utvalgte! Eller er det bare jeg som synes det? Av alle farger, skrifttyper osv som finnes i verden så måtte Rema velge denne kombinasjonen som er nesten identisk med Jacobsdesignet? Og i tillegg ha et guttenavn i produktnavnet? Erlings og Jacobs!!  Hallooo, finn på noe eget da. På tide å ansette litt flere kreative sjeler på Remas designteam, eller bytte reklamebyrå?

Er det bare jeg som synes dette er frekt?

Jeg har skrevet to innlegg tidligere om produkter fra Jacobs Utvalgte.
Kokt skinke og Iskrem med jordbær. Dere kan  jo titte på dem også for å se flere bilder av designet…

Blir spennende å se om de som styrer Jacobs-serien gjør noe med dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.