Nyoppusset Ultra i Sandvika

En av mine yndlingsbutikker, Ultra i Sandvika har nettopp åpnet med ny og freshere look. Butikken har faktisk vært stengt i flere uker for oppussing (uæææ, fikk nesten abstinenser!) og jeg var så klart veldig spent på hvordan den skulle bli. Det er jo her jeg kommer over mange av herlighetene jeg tester. Nå er de endelig ferdige, og jeg snek meg derfor til å ta noen bilder da jeg var innom her om dagen. Får håpe de ikke blir sinna på meg 🙂

Synes mye har blitt veldig bra, og noe er sånn passe greit. Siden jeg ikke er helt kjent enda, vet jeg ikke hva jeg tenker om vareplasseringen, men man venner seg jo til alt. Litt uvant at inngangspartiet er flyttet. Man kommer faktisk rett inn til bakervarene.

En ting jeg alltid har tenkt er rart, både før og etter oppussingen egentlig, er at bakervarene til Ultra i Sandvika ikke er så gode. Besynderlig altså. Særlig siden baksten til mange andre Ultraer er saftige og fristende, og det samme er bakervarene til Meny på CC Vest, og ikke minst Meny på Liertoppen! (Faktisk til dels også bakervarene til Ica Maxi rett nedi veien her, men de tilhører jo en annen kjede). Til og med de vanlige bollene til Ultra er mye tørrere og la meg si døllere enn de til Meny. Selv om de nå kommer i samme pose med samme klistre-etikett til samme pris; 19,90 for 5 stk. Hmm, man kan vel ikke være god på alt da. Kanskje de skulle prøve å bytte ut margarin med meierismør eller noe sånt? Eller stekes de rett og slett for tørre? Hvis Ultra-ledelsen noen gang sitter og tar SWOT-analyser, så er bakverket helt klart en svakhet, men ved å forbedre dette, helt klart en mulighet til å få enda flere fornøyde kunder! (Jada, jada -har markedsføringsstudier fra oldtiden, men enkelte modeller går vel aldri av moten…)

Mmmmm, deilig med egen konfektdisk, mye som ser fristende ut her:

Deilig frukt, masse grønnsaker og friske urter. Veldig bra!

En positiv ting, er at de har en disk med ferskvarer fra Deli de Luca. Nice. Har faktisk testet to av salatene derfra denne uken, Cæsarsalat og Salat med Pasta & Kylling  De kan dere etter hvert lese om i egne innlegg.

 Ellers var det mye fristende i ferskvaredisken:

De selger Bacardi Breezer, -den orange er min absolutt yndlings-favoritt-rus-brus!

Og HURRAAAA! De har fortsatt yndlingsdippen Onion fra Maarud!!

Gleder meg til mange flere handleturer på Ultra, og ikke minst til jeg blir bedre kjent der.

Noen flere som har vært og tittet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.